Уникални спагети - бързо, лесно, вкусно

  • 7 537
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 7 420
Английски форум - питаш и ти отговарят.
Руски форум - питаш и теб те питат.
Български форум - питаш (или в случая пускаш тема)... и ти обясняват колко си тъп.
Уникални сте! Sorry за спама!
   Хайде да бъдем честни!Никой не е "обяснил" на момичето нищо подобно!  Stop Hug
   Изказванията (каквито и да са) са по повод рецептата.....

   От мен добре дошла на Pepity81!   bouquet
   И благодаря за рецептата!
   
   По повод варенето на спагети.....Знам,че  като се правят със сос,е хубаво да се варят до състоянието ал денте (дано не греша в терминологията,познанията ми в италиански са доста скромни  Embarassed ),тоест спагетките не трябва да са сготвени до край,а да останат съвсем леко хрускавки......И после,като дръпнат влагата от соса,ще са идеално готови!Така се избягва разкашкването.  Peace
   За този трик често споменава и Лидия от "Идилия с Лидия"(ТВ Фиеста).
   Пробвайте! thumbsup

# 16
  • Мнения: 11
Действително всичко е въпрос на вкус, нооооо аз вярвам, че все пак има писани и неписани правила по отношение на приготвянето на някои ястия.
Пастата е страхотна и е лесна за приготвяне без да се нуждае от сложни сосове. За мен пастата трябва да е ал денте и по тази причина рядко поръчвам в заведения, защото я преваряват.
Предпочитам Барила, защото съм се убедила в качеството им.
А относно сосовете - приготвят се много бързо, защото нямат нужда от много варене. Когато сосът е готов прибавям спагетите към него в широк тиган точно за една минута, след което сервирам и поръсвам с пармезан.
Честно казано не съм фен на побългарените варианти.

Общи условия

Активация на акаунт