Тортата с моркови на Анда

  • 24 915
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
  • София
  • Мнения: 3 917
Темата е малко старичка, но ще я повдигна, да ме извинят модовете  Mr. Green
Искам да питам мога ли да опека цялото количество заедно и после да го режа на 3 блата?
Изварата мога ли да я заменя с крема сирене Буко примерно? Че нещо не съм слчвала ха готина извара напоследък...
И мога ли моделирам блата със странни форми? Или да го троша и придавам пак някакви форми ползвайки крема за сплав??

Не мисля, че ще стане с един общ блат - много се рони и трудно ще го нарежеш.
Можеш да замениш изватрата с крема сирене стига да не е солено (анда е разказала подробно по-нагоре)
За формите - пробвай да го "моделираш", а ако не стане го натроши и го смеси с крема. После го остави да престои в хладилника няколко часа за да стегне.

# 46
  • Мнения: 3 927
Анда, сори моята шерлок-холмска проницателност, но все пак не може ако някой е пуснал тук някаква рецепта да се води и неин автор, нали  Simple Smile
Все едно някой да претендира за авторство на торта Добуш или някой друг специалитет......

# 47
  • Мнения: 5 877
Не съм претендирала за нищо такова. Не съм и автор на темата. Още в първия пост си пиша, че е от сайт. По-нататък съм дала и линк към версията на Марта Стюарт  Няма конспирация Simple Smile

# 48
  • Мнения: 3 927
Не казвам, че ти претендираш за нещо.....но е малко смешно, когато някоя рецепта се появи в някой си вестник и веднага изводът е, че е от този форум  Joy

# 49
  • Мнения: 3 647
 Embarassed много добра,  не съм очаквала да ми хареса
  bouquet Hug

# 50
  • Варна, морето и сините вълни!
  • Мнения: 2 618
Тортата е страхотна!
Пекох блатовете заедно. И понеже ми трябваше торта с голям диаметър рязах на два блата, но нямаше да е проблем и три да се оформат при блатов с по - малък диаметър!
Краема се съчетава превъзходно с вкуса на тортата!
Благодаря за идеята!  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт