Италия 148

  • 56 282
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 5 462
На 1:10 от клипа


Аз междувременно изгледах още 3 епизода от Кошмари в кухнята този следобяд. Уау.
А гледали епизода с кръчмата в Банско ?Потресох се дядото собственик , как пробваше олиото с плюнка. Sick Shocked

# 31
  • Мнения: 765
Добро утро, от мен вместо запис едно пожелание за силна и успешна седмица!   bouquet

# 32
  • Мнения: 5 710
Добро на всички:)

Аз започнах доста минорно деня, но сега нещо ми дойде настроение. Реших да участвам с ковърната ни снимка днес в урока в курса, да видим коментарите.


Маркрит гледах го, да. Дедо Пене.  Това е историческо място, аз съм ходила. Докаго гледах си преговорих какво съм яла там:)) шашлик и кис. мляк с горски плодове. И салата вероятно някаква.
Дедо Пене по принцип според мен си плясна страшна реклама с този епизод, който се въртеше не около качеството на кухнята толкова ( захвана ги за минимални неща в менюто), колкото около неговото упорство и македонско твърдоглавие да остави кръчмата на младите. Хареса ми този епизод. Дори смятам че това, че плю в тигана беше драматургичен похват  Laughing

# 33
  • Мнения: 5 462
Добро на всички:)

Аз започнах доста минорно деня, но сега нещо ми дойде настроение. Реших да участвам с ковърната ни снимка днес в урока в курса, да видим коментарите.


Маркрит гледах го, да. Дедо Пене.  Това е историческо място, аз съм ходила. Докаго гледах си преговорих какво съм яла там:)) шашлик и кис. мляк с горски плодове. И салата вероятно някаква.
Дедо Пене по принцип според мен си плясна страшна реклама с този епизод, който се въртеше не около качеството на кухнята толкова ( захвана ги за минимални неща в менюто), колкото около неговото упорство и македонско твърдоглавие да остави кръчмата на младите. Хареса ми този епизод. Дори смятам че това, че плю в тигана беше драматургичен похват  Laughing
Грам не ти вярвам ..серията беше доста гнусна. Mr. Green Sick

# 34
  • Мнения: 6 371
Още едно споделяне на нехигиенична импресия и се отписвам от темата.

# 35
  • Мнения: 5 462
Още едно споделяне на нехигиенична импресия и се отписвам от темата.
hahaha Joy

# 36
  • Мнения: 2 603
И аз да ви кажа се загледах в това предаване, липсва ми понякога бг телевизия, та се възползвах от идеята.  Mr. Green

Да се похваля днеска правих ябълков щрудел с дърпани кори, стана много добре. Обаче новата ми страст са мъфините, сега чакам да ми пристигнат формичките и почвам всеки ден мъфини  Laughing

# 37
  • UK
  • Мнения: 1 935
Ама стига с тези западни сладкиши!  Laughing Кажете по-добре къде да ям пастиера наполетана или как да си я направя.  Blush

# 38
  • Мнения: 6 371
Ама стига с тези западни сладкиши!  Laughing Кажете по-добре къде да ям пастиера наполетана или как да си я направя.  Blush
Льоли, аз да наклепам Лени пред теб, че изобщо не толкова сговорчива, колкото се представя. Бях я питала за кассата сичилиана, ама не обичала била и нямало да дочакам. Ай да видим сега с пастиерата!

# 39
  • Мнения: 5 462
Ама стига с тези западни сладкиши!  Laughing Кажете по-добре къде да ям пастиера наполетана или как да си я направя.  Blush


Ейй мързи ви да търсите.. Wink
Айде от мен да мине  Mr. Green
http://ricette.giallozafferano.it/Pastiera-napoletana.html

# 40
  • Мнения: 5 462
Айде Барб и за теб ..
http://ricette.giallozafferano.it/Cassata-alla-siciliana.html
Дано съм разбрала правилно кои рецепти търсите. newsm78

# 41
  • Мнения: 5 710
Ама стига с тези западни сладкиши!  Laughing Кажете по-добре къде да ям пастиера наполетана или как да си я направя.  Blush
Льоли, аз да наклепам Лени пред теб, че изобщо не толкова сговорчива, колкото се представя. Бях я питала за кассата сичилиана, ама не обичала била и нямало да дочакам. Ай да видим сега с пастиерата!

Така така, бутайте Ленчето по нанадолнището!

# 42
  • Италия
  • Мнения: 490
Я пък аз да ви питам, някой ползвал ли е от течните бои, за да боядисва яйца? Днес са ги пуснали в нашия супер - малки флакончета с течен концентрат, не сладък. Дано да го обясних разбираемо. Не виждам причина да не се оцветят яйцата с него, но знам ли...така де, ако стават, да се зареждам от сега.

# 43
  • Мнения: 6 371
Айде Барб и за теб ..
http://ricette.giallozafferano.it/Cassata-alla-siciliana.html
Дано съм разбрала правилно кои рецепти търсите. newsm78
Маркрит, вярно, че това е оригиналната рецепта, но аз не искам това чудовище. Има едни миниатюрки по 75 грама, които си купувам замразени понякога. Нещо такова и ако е лесно, бих пробвала да го направя, понеже са прекалено сладки тези глазури отгоре. Ако се прави домашно, може да се регулира малко, предполагам. Thinking Ама трябва някой да го разучи и да го обясни лесно. Whistling

# 44
  • Мнения: 5 710
Ох ще го разучи, сватя! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт