Сочни шницели!!

  • 47 702
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 5 622
Имам спешно, да го нарека питане...

ЗАбъркала съм каймата и тя отлежава в хладилника. Но ми се струва, че като сложих яйцата(две айца, както в рецептата), стана малко рядка. Как ще оформя шницелите?На мен ми се струва невъзможно  Rolling Eyes  Embarassed

Може ли да я сгъстя с нещо и ако да, с какво?

# 16
  • СОФИЯ
  • Мнения: 4 144
Аз още не съм ги правила / това ще стане утре/ но мисля че ако сложиш кашкавал ще се сгъсти Всъщност защо ти стана рядко не би трябвало  newsm78

# 17
  • Мнения: 5 622

 Ами в момента нямам кашкавал, затова и не съм сложила...

А стана рядко, защото каймата ми беше 400 гр. и 2 яйца явно и дойдоха много  ooooh!

Сега се чудя какво да я правя...  Rolling Eyes

# 18
  • Ст.Загора
  • Мнения: 679
Аз винаги вземам кайма по 500гр. , от нея отделям малко за супа и останалото правя на шницели, по рецептата на Лео и винаги слагам по едно яйце. Ами по вкусни шницели не сме хапвали в нас.
  Малко пояснение, винаги ги правя предварително, нареждам ги в тавичка и чак тогава започвам да пържа. 
 

# 19
  • Мнения: 12
Изглеждат превъзходно,днес ще ги пробвам,но ме интересува какво количество се получава.

# 20
  • СОФИЯ
  • Мнения: 4 144

 Ами в момента нямам кашкавал, затова и не съм сложила...

А стана рядко, защото каймата ми беше 400 гр. и 2 яйца явно и дойдоха много  ooooh!

Сега се чудя какво да я правя...  Rolling Eyes


Извинявай , но ме нямаше и затова не ти отговорих  Embarassed Какво стана със шницелите като прочетох ми се стори че май си променила рецептата ако каймата е по малко , то и яйцата трябва да са по малко Дано се е получило Съжалявам , малко късно се включих  Embarassed

# 21
  • Мнения: 795
Страхотно изглеждат, огладнях!  bouquet  chef

# 22
  • Мнения: 1 589
Моля,кажете ми как успявате да ги потопите в галета и яйце,без да се пръскат или да ви останат по ръцете.Аз това не мога да го направя.Шницелите изглеждат страхотни(не съм ги пробвала),но как успяваш да ги оформиш по този начин?Аз последно правих картофени кюфтета-голямо мацане падна и въпреки това не приличаха на кюфтета.

# 23
  • Мнения: 5 622
Ами каймата ми беше само със 100 грама по-малко от рецептата(такава си беше оригиналната опаковка, с този грамаж), но може яйцата ми да са били по-големички..не знам и аз..Стана доста рядко. Мъжът ми като се прибра от работа ги оформя(едва) и топи в галета и яйца, ама бая се озори..Рядко си беше...  ooooh!

# 24
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 715
Понякога ,като пържа,олиото ужасно много се пени.Какво да правя,направо не се вижда нищо от това.

# 25
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Страхотно изглеждат, огладнях!  bouquet  chef
И аз!   chef

# 26
  • Мнения: 3 674
Леелеее Лео...тези твои шницели ще ги опитам на всяка цена!! Heart Eyes Изглеждат изкушаващо... Crazy
А  освен това много ти харесах рецептата за спагети със сметана и кремирши....е това ще се пробва също  Heart Eyes
Разгледах ти албумчето и.... ми текоха лигите като на куче... Sunglasses
 Ти си страхотна кулинарка!   chef  Ти и Габи сте ми фаворитките.... Hug

# 27
  • Мнения: 83
здравейте Stop
Поневе съм новатор и същевременно експериментатор в кулинарните среди, а като гледам тези шницели.... Heart Eyes
Та исках да попитам...с телешко месо не би трябвало да има някаква съществена промяна в начина на приготвяне, нали? Embarassed Rolling Eyes

# 28
  • Мнения: 7 474

Та исках да попитам...с телешко месо не би трябвало да има някаква съществена промяна в начина на приготвяне, нали? Embarassed Rolling Eyes

Мисля че не би трябвало  Rolling Eyes

# 29
  • Мнения: 63
Станаха уникални!Благодаря за вкуснотииката  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт