Крилца по китайски

  • 31 984
  • 127
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
  • Мнения: 1 219
И аз я пробвах. Само че и аз с бутчета. Добавих и сока на половин лимон. Беше одобрена от 50% от фамилията. Т.е. аз я харесах, а мъжа ми не особено (ама той не е фен на подсладените неща - много важно пък Crossing Arms) . Пак ще се прави, а той да яде каквото си ще.
Благодаря на авторката за идеята  bouquet

# 46
  • София
  • Мнения: 4 052
Ле лее, ако имах продуктите още сега щях да ги направя...  Yum

# 47
  • Мнения: 812
 smile3525  pina, благодаря за чудесната рецепта. Отдавна им се канех и днес най-после им дойде реда. Направих горно бутче (като за основно Mr. Green). Сервирах със задушен ориз със зеленчуци. Облизахме си пръстите...

# 48
  • Мнения: 11 747
Много се радвам Лебедуна!  Hug  Ориза им е подходяща гарнитура.

# 49
  • Мнения: 308
искам да попитам дали ако се добави чили сос ще се получи или да не експериментирам.

# 50
  • Мнения: 11 747
искам да попитам дали ако се добави чили сос ще се получи или да не експериментирам.

аз не знам, но според мен го карай по дадената рецепта, а после като си хапваш си гарнирай с чили сос. Не знам какъв сос конкретно имаш предвид, но смятам, че ще се върже идеално.

# 51
  • Мнения: 812
искам да попитам дали ако се добави чили сос ще се получи или да не експериментирам.

аз не знам, но според мен го карай по дадената рецепта, а после като си хапваш си гарнирай с чили сос. Не знам какъв сос конкретно имаш предвид, но смятам, че ще се върже идеално.

Мдам...и аз мисля, че лютичкото прекрасно ще се съчетае със сладичкото. Следващия път непременно ще опитам!

# 52
  • Мнения: 812
pina, довечера ще имам гости и съм включила в менюто крилцата. Мога ли да ги направя сега, и довечера само да претопля в микрото? Като престоят няколко часа дали глазурата няма много да се сгъсти и да се изложа. Предния път не можах да преценя, защото ги излапахме топли, топли Mr. Green

# 53
  • Мнения: 11 747
Лебедунка, какво стана? Вчера не бях във форума и не съм ти видяла въпроса, но и да го бях видяла, не знам отговора. Макар че соса като изстине се желира, нещо такова. Но пък като се стопли, би трябвало да се оправи.  Thinking

# 54
  • Мнения: 812
Не ми беше основно ястие, затова рискувах Grinning Да, желира се соса, но после в микрото се стоплиха без проблем.

# 55
  • Мнения: 11 747
Е, радвам се! Дано и да се е харесало на гостите. Те за предястие са много подходящи, мисля.  Вкуса не е за всеки, в БГ не сме свикнали на сладко месо..., но повечето хора ги приемат добре.  Peace

# 56
  • Мнения: 812
Харесаха ги. Аз ги сервирах с основното, но в отделно плато. Гарнитурата ми беше пак ориз със зеленчуци и се върза с крилцата. Имах 4 вида салати и не посмях да ги сложа за предястие. Няма значение, изненадах с нещо различно. Вярно е, че в БГ не сме свикнали със сладкото, но аз точно за това ги харесвам. По - различни са от всичко, което съм приготвяла до сега.

# 57
  • Мнения: 3 830
Ммм, страхотно изглеждат!  Hug

Благодаря за рецептата  bouquet

# 58
  • София
  • Мнения: 15 474
Пробвах и със свински ребърца. Става пак хубаво, едва успях да заделя едно да го снимам.

http://images26.snimka.bg/005905051.jpg

# 59
  • Мнения: 22 867
Пробвах и със свински ребърца. Става пак хубаво, едва успях да заделя едно да го снимам.

http://images26.snimka.bg/005905051.jpg

Тайна , чудесно се е глазирало! За крилца ми е една от любимите рецепти, ще опитам и с ребърца.

Общи условия

Активация на акаунт