Интересно предястие със сирене

  • 5 589
  • 42
  •   2
Отговори
# 30
  • Countryside
  • Мнения: 11 631
Аз режа сиренето на плочки завивам във фолио за печене и слагам на скарата за по около 2-3 мин. от всяка страна.След това махам фолиото и посипвам с мед и орехи. Става хубаво.
И аз така го правя,само че слагам орехите и меда да се запекат заедно със сиренето и после сервирам директно във фолиото  chef

# 31
  • Мнения: 420
Аз го правя с камамбер, мeда и орехите отдолу.

# 32
  • Пловдив
  • Мнения: 686
В сайта на Бон Апети има такава рецепта. Казва се:
"Козе сирене с мед и мащерка"

# 33
  • Мнения: 225
 пекано  - ПЕЧЕНО

# 34
  • Мнения: 1 364
Ще го пробвам, но този мед...странна комбинация.

# 35
  • Мнения: 1 771

мисля, че умишлено е написано така сори за оffа

# 36
  • Тайна, майна
  • Мнения: 235
Вкусотийка!!! Снощи го правих 2 пъти - само че на грила на МВ. Става много бързо.

# 37
  • София
  • Мнения: 508
Аз го правя в йенска във фурната, но не слагам галета, а босилек. Става божествено

# 38
Аз съм яла подобно,но имаше и няколко кръгчета домати. Много ми хареса!
Също съм яла хапки синьо ситене, които леко сладнееха, незнам дали с мед или нещо друго са ги подсладили,но и те много ми харесаха,както и на другите.

# 39
  • Мнения: 205
Сега малко тъпичък въпрос ,ама какъв вид трябва да е сиренето.

# 40
  • София
  • Мнения: 508
Сега малко тъпичък въпрос ,ама какъв вид трябва да е сиренето.
Най-обикновенно краве сирене  Peace

# 41
  • Мнения: 244
Подмазва ли се с нещо тавичката преди запичането или е на сухо ...???

# 42
  • Мнения: 1 427
Сега малко тъпичък въпрос ,ама какъв вид трябва да е сиренето.
Каквото имаш подръка-със всяко става-краве, овче, козе...

Общи условия

Активация на акаунт