Много бърз сладкиш с грис

  • 37 259
  • 89
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 2 381
Вера приготвих десерта.Много е лек и приятен Heart EyesСледващият път ще прибавя и сметана  chef

# 46
  • Мнения: 22 867
Ето и моят десерт с грис. Чудех се откъде ми е позната тая рецепта, а то се оказа, че прилича на руските "манники", които много харесвам. Само че в тях се слагат и яйца, но може и без. Сложих в него ванилия, орехи, а отгоре сини сливи. Вкусен е!

      

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 13:35 от labrex

# 47
  • Мнения: 256
Направих го, но много не сполучих в печенето  Thinking- не се наддигна.Споделете как го печете, моля  Praynig!  Въпреки това е вкусен  Peace. Със сини сливи и аз го направих.

# 48
  • Мнения: 2 381
Направих го, но много не сполучих в печенето  Thinking- не се наддигна.Споделете как го печете, моля  Praynig!  Въпреки това е вкусен  Peace. Със сини сливи и аз го направих......
Aз го правих с праскови и пекох на 180 градуса.В темата никъде не пише на колко градуса се пече.

# 49
  • Мнения: 22 867
Направих го, но много не сполучих в печенето  Thinking- не се наддигна.Споделете как го печете, моля  Praynig!  Въпреки това е вкусен  Peace. Със сини сливи и аз го направих.

Аз включих фурната, преди да излея сместта във формата. Нагрявала се е ,докато редях парченцата сливи отгоре. Пекох на 150 град, но това е за моята фурна, около 30 мин. На тая температура пека питки, кексове - т.е. умерена фурна. Започна да се надига още първите минути.

Прегледах набързо руските рецепти за подобен сладкиш - във всичките ми пише - пече се на 200 град около 30 мин. Значи моите 150 град отговарят явно на тези 200. Иначе при 200 град в моята фурна нещата бързо прегарят. Така че приблизително около 200 град., но все пак според фурната.

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 10:30 от labrex

# 50
  • София
  • Мнения: 1 775
Аз пекох на 300 и стана чудесен. После правих още три пъти за закуска, но със различни плодове.

# 51
  • Мнения: 338
Току що го направих,ама ми се видя малко сухичък та го сиропирах.

# 52
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Ще го пробвам!  Peace

# 53
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 11 706
Запланувам го за утре. Благодаря за рецептата   bouquet

# 54
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Момичета, а в колко голям съд го печете? Дали ще стане във формата за кекс?

# 55
  • Мнения: 74
Много приятен сладкиш.Направих го с праскови и добавих ванилия.Следващият път ще има и снимки.Браво за рецептата. newsm10

# 56
  • Мнения: 2 381
Вчера пак опекох сладкиша.Разрез:
t_ilieva , в 30см-ова тава го правих аз.

# 57
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
И моят стана перфектен! Снимки утре!  Peace

# 58
  • Мнения: 157
Ето това ще правя утре!!!
Много ми харесаха сниманите сладкиши.

# 59
  • Емаесесаесесапипиа
  • Мнения: 488
Благодаря за рецептата!
Направих го за 10тина минути и сега вече го преполовявам самичка Simple Smile. Утре като се събуди народът ще се израдва на другата половина, ако е останало нещо от нея.

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт