Много бърз сладкиш с грис

  • 37 241
  • 89
  •   1
Отговори
# 75
  • Мнения: 795
Ето моят втори опит - този път с ябълки. Heart Eyes
http://images21.snimka.bg/004036930-big.jpg

# 76
  • Мнения: 2 381
Вчера го направих с ябълки.Пак стана много сполучлив PeaceДнес от сладкиша няма и следа.Добре се справяме Laughing

# 77
  • Варна
  • Мнения: 672
Оффф, от няколко дни само чета за този скадкиш, ще пробвам довера и аз Simple Smile

# 78
  • Мнения: 2 028
днес купих всички продукти за сладкиша, след малко пристъпвам към действие, само, моля ви, кажете НА КОЛКО ГРАДУСА и колко време печете  Hug

# 79
  • Мнения: 2 381
ray, на 180 пека, до порозовяване.

# 80
  • Мнения: 795
180' okolo 30-35 min. Zavisi ot furnata, no da ne e na maximum, s pe4ene otgore i otdolu. Ili kato se za4ervi otgore izklyu4va6. Ako ne si sigurna probvaj s kle4ka za zybi  Stop

Sorry za latinicata, no ne moga da prevklu4a na BG

# 81
  • Мнения: 2 028
мерси, момичета   bouquet, вече го метнах във фурната на 180 градуса, сега чакаме   chef после ще докладвам

# 82
  • Варна
  • Мнения: 2 576
Днес го направих и в солен вариант. Нещо сгафих обаче и не се надигна  Confused. И доста мазничко се получи. Явно сбърках някъде  newsm78.

# 83
  • Мнения: 12 790
Ами зависи соленият ти вариант са какво е бил - със сирене, кашкавал, колбас някакъв? Ако това, което си добавила, е пуснало също мазнинка при печенето, може да се получи по-мазно като цяло. За надигането обаче ще трябва да се изкаже някой по-компетентен, че мен хич ме няма в тия неща

# 84
  • Мнения: 256
Виж това със соления вариант е добра идея  Thinking. Ще взема да го пробвам... Иначе аз добавям един бакпулвер - така ми се надига повече. А за мазното Да, и при мен мазнее.
Ето моя опит със сини сливи и смокини:

# 85
  • Мнения: 12 790
Elimira, много готино се е получило   bouquet
За смокини не се бях сещала, че може да се сложат, а много ги обичам. Даде ми идея следавщия път с какво да пробвам

# 86
  • Мнения: 391
Направих го точно по рецептата снощи.
Днес няма и следа от него.Всички го харесаха.
Ще опитам и с други плодове.

# 87
  • София
  • Мнения: 1 546
Тъкмо мъж ми се мрънка, че купувам грис и така си седи в къщи и го ядем само на мляко с грис. Сега потърсих и попаднах на рецептата, след малко отивам да го приготвя за десерт довечера. Ако остане, че както си хапвам сладичко. Laughing

# 88
  • Мнения: 452
Аз правя подобен като този сладкиш(но в моя няма брашно)
1ч.ч. грис
1ч.ч. кисело мляко
1/2ч.ч. захар
1к.л. сода бикарбонат
1 ванилия
масло,колкото кибритена кутийка
Всичко се разбива много добре.Аз първо слагам захарта в киселото мляко да се разтопи хубаво.
Поставя се в намаслена тава и се пече в умерена фурна.
След като изстине се сиропира.Аз го сиропирам с компот.

 

# 89
  • Мнения: 11
Ще ви кажа един много лесен,но много хубав сладкиш:

Бананов сладкиш  chef


1 ч.ч.брашно

1 ч.ч.захар

1 ч.ч.грис

3/4 ч.ч.олио

1 кофичка кисело мляко

1 ч.л.сода

2 банана-за отгоре


Всичко се смесва.Отгоре слагаме кръгчета от банани.Печем в намазнена и набрашнена тава. 



Момичета,много се радвам,че ви е харесала рецептата!Благодаря на всички за хубавите отзиви!

Общи условия

Активация на акаунт