Еклери със ванилено-сметанов крем!

  • 22 597
  • 98
  •   1
Отговори
# 75
  • Мнения: 549
Нищо Мила,Благодаря ти.   newsm51.Тя сметаната си стои още в хладилника.Сега правя крем карамел в тенджера/нямам шолички но аз винаги така го правя -По мързеливият начин. И смятам след като изстине крема да го намажа със сметаната отгоре.Дали ще стане нещо?Или салатка да си направя/както ме съветваш/.Как мислиш?

# 76
  • Мнения: 3 674
Нищо Мила,Благодаря ти.   newsm51.Тя сметаната си стои още в хладилника.Сега правя крем карамел в тенджера/нямам шолички но аз винаги така го правя -По мързеливият начин. И смятам след като изстине крема да го намажа със сметаната отгоре.Дали ще стане нещо?Или салатка да си направя/както ме съветваш/.Как мислиш?

А щом правиш  крем карамел то тогава сложи сметаната отгоре! Hug   Голяма вкусотия е..... Flutter

 Тук  при нас между другото така се сервира крем карамела, с много карамелен сос сос и с бита  сметана отгоре... Heart Eyes

# 77
  • Мнения: 549
О.К. БЛАГОДАРЯ ТИ  bouquet Hug

# 78
  • Мнения: 3 674
 Hug









Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 17:57 от ЧервеноВинце

# 79
  • София
  • Мнения: 3 271
Помня в България, едно време, по Байтошово време, екелрите и толумбите  Blush  chef

EEEEх, никога няма да опитам пак този вкус...страхотни бяха Blush

# 80
  • Мнения: 3 674
Jujka...сега видях, че твоето синче и синчето на Блонди си приличат  малко   Blush Очите, нослето, малко веждите...   Laughing 

 Много са ви сладки момченцата! Hug

# 81
  • Мнения: 549
Червеновинце,БЛАГОДАРЯ ти още  веднъж.Много  сте мили всичките.  bouquet Grinning

# 82
  • Мнения: 52
Червеновинце благадаря ти за рецептата   bouquet
ето моите еклери виртуално ви 4ерпя днес имам рожден ден

# 83
  • Там някъде нейде !!!
  • Мнения: 1 136
Да покажа и аз мойте Еклери който спретнах в неделя за първи път в живота си, но изненадах всички много приятно.

# 84
  • София
  • Мнения: 2 671
 Бременният ми мозък само за тия еклерчета мисли  Crazy кажете, моля ви, колко време издържат в хладилника?
А удачно ли е да направя първо крема и да го оставя да стяга в хладилника, докато станат еклерите?

# 85
  • Там някъде нейде !!!
  • Мнения: 1 136
Бременният ми мозък само за тия еклерчета мисли  Crazy кажете, моля ви, колко време издържат в хладилника?
А удачно ли е да направя първо крема и да го оставя да стяга в хладилника, докато станат еклерите?

Никъв проблем не е ако стоят 3-4 дена в хладилник. Спокойно можеш да си направиш кремчето и после да се захванеш с приготвянето на еклери.

# 86
  • София
  • Мнения: 2 671
Снежка,   bouquet

# 87
  • Мнения: 3 674
Момичета...леле колко са ви красиви еклерчетата..... Heart Eyes

Радвам се, че ви харесват!  Hug

Rumya...моите ме издържат много дни в халдилника, понеже се омитат за ден и половина.. Joy

Но момичета са ти отговорили...по принцип няма проблем да стоят 3-4 дена!  Hug

# 88
  • Там някъде нейде !!!
  • Мнения: 1 136
Благодаря. Успех в правенето на еклери. Не са кой знае каква сложнотия, както изглежда.

# 89
  • Мнения: 324
ЧервеноВинце, добра идея ми даде за крема, благодаря  Grinning
Аз досега само с млечен крем ги правех, колко ли по-вкусни ще са сега  Wink
А тестото го правя по същата рецепта, но без капките оцет. Каква е ролята на оцета, знаеш ли? Повече ли ще бухнат с оцет?

Общи условия

Активация на акаунт