Еклери със ванилено-сметанов крем!

  • 22 578
  • 98
  •   1
Отговори
# 90
  • Мнения: 3 674
ЧервеноВинце, добра идея ми даде за крема, благодаря  Grinning
Аз досега само с млечен крем ги правех, колко ли по-вкусни ще са сега  Wink
А тестото го правя по същата рецепта, но без капките оцет. Каква е ролята на оцета, знаеш ли? Повече ли ще бухнат с оцет?

Казват, че с оцета ставало  по-шуплесто тестото. Rolling Eyes Ама ти щом си правиш еклери и ти стават хубави, може и да не слагаш оцет. Peace

# 91
  • Мнения: 7 418
    Така и не се стегнах да направя тези еклери,но........приготвих фантастичния им крем,който използвах за една торта!Стана направо божествен! Hug Много благодаря за рецептата!  bouquet  bouquet  bouquet
    Сега непременно ще направя и еклерите!  chef

# 92
  • Мнения: 3 674
Селмичка, да,   крема е фантазия...  Heart Eyes

 А за торта, как се сети!Супер си! Laughing  Мерси много за идейката!!!   bouquet  Аз пък ще спретна една торта с този крем  Wink  Hug

# 93
  • София
  • Мнения: 2 671
Червено винце, непременно пробвай крема и с карамелен пудинг, когато правиш торта! Става чудесен! опитах и с шоколадов, но карамелът е най-добре.

# 94
  • Мнения: 3 674
Червено винце, непременно пробвай крема и с карамелен пудинг, когато правиш торта! Става чудесен! опитах и с шоколадов, но карамелът е най-добре.
В смисъл да ги смеся и двата крема ли...? newsm78  Blush

# 95
  • София
  • Мнения: 1 402
И аз ще се пробвам с крема, но във вариант с торта. Блгаодаря за идеята и рецептите на авторката   bouquet

# 96
  • София
  • Мнения: 18 679
Включвам се само да кажа, че ако имате вентилатор на фурната, няма никаква нужда да правите тези еквилибристики с включване, изключване, пък чакане да изстине, пак включване Crazy Просто печете на 2 нива Peace Нали в това е смисълът на вентилаторното печене - конвекцията. Аз винаги пека по 2 тави еклери - на второто и на четвърото ниво. Винаги ми стават.

А това кремче звучи чудничко, ще го пробвам Simple Smile

# 97
  • София
  • Мнения: 2 671
Червено винце, непременно пробвай крема и с карамелен пудинг, когато правиш торта! Става чудесен! опитах и с шоколадов, но карамелът е най-добре.
В смисъл да ги смеся и двата крема ли...? newsm78  Blush
Има два варианта:
1. В оригиналния крем карамелизираш захарта
2. Заменяш оригиналния крем с пдинг "Карамел"

# 98
  • Мнения: 3 674
Червено винце, непременно пробвай крема и с карамелен пудинг, когато правиш торта! Става чудесен! опитах и с шоколадов, но карамелът е най-добре.
В смисъл да ги смеся и двата крема ли...? newsm78  Blush
Има два варианта:
1. В оригиналния крем карамелизираш захарта
2. Заменяш оригиналния крем с пдинг "Карамел"
Аха...сега разбрах!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт