Американски палачинки

  • 74 279
  • 204
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
  • Мнения: 634
Направих ги и аз днес, но като ви гледам снимките, моите не станаха такива " дебелички "  Crossing Arms, що така, къде сбърках, изобщо не се надуха толкова, бяха малко по-дебели от обикновени палачинки. Иаче бяха вкусни, да, определено ги харасахме  Hug

# 76
  • София
  • Мнения: 2 658
да не би да ти е станала по-рядка сместта? Трябва да е малко по-рядка от тази за кекс и се надуват много.

# 77
  • Мнения: 5 173
От колко време съм се чудила каква е рецептата за тях. Обезателно ще ги пробвам Hug  bouquet

# 78
  • Мнения: 1 352
Направих ги и аз днес, но като ви гледам снимките, моите не станаха такива " дебелички "  Crossing Arms, що така, къде сбърках, изобщо не се надуха толкова, бяха малко по-дебели от обикновени палачинки. Иаче бяха вкусни, да, определено ги харасахме  Hug

Росица, сигурно сместа ти е била рядка или яйцата и млякото студени.

# 79
  • Sofia
  • Мнения: 576
Тези палачинки се оказаха много вкусни. Втори път ги правя и цялото семейство ги омитаме. Малката дори не ме чака да ги опека всичките и почва. Дори вчера реших сутринта да ги направя и не бях извадила яйцата от вечерта и си викам каквото стане. Те взеха, че станаха, дори още по-пухкави от първият път. Явно надобрявам. Wink
Благодаря за вкусната рецепта.  bouquet

# 80
  • Мнения: 1 915

И аз направих днес тези супер палачинки,благодаря за рецептата,ще ми бъде винаги под ръка  bouquet

# 81
  • Мнения: 237
6те ги пробвам утре за закуска и 6те пи6а задължително

# 82
  • Мнения: 1 149
Цоп и аз тука при феновете на американската палачинка.
Още утре ги лепвам,отдавна търся рецептата,благодаря за това  bouquet

# 83
  • Мнения: 237
направих ги сутринта, но не ми станаха толкова дебели като тези на снимката, сега като 4ета явно сместа ми е била малко по рядка, за6тото млякото и яйцата си ги бях извадила от хладилника о6те сно6ти.
6те ги пробвам отново и се надявам да се полу4ат

# 84
  • някъде на юг
  • Мнения: 280
И моите не станаха толкова дебели а спазих рецептата точно.Ще увелича брашното следващия път.Много не ми е ясно ако оставя сместа да престои тогава повече ли ще бухнат?Като че ли солта ми идва в повече newsm78

# 85
  • Мнения: 99
направих ги сутринта, но не ми станаха толкова дебели като тези на снимката, сега като 4ета явно сместа ми е била малко по рядка, за6тото млякото и яйцата си ги бях извадила от хладилника о6те сно6ти.
6те ги пробвам отново и се надявам да се полу4ат
Аз като забравя да извадя млякото и яйцата от хладилника по-отрано, ги затоплям леко с топла вода и пак става.

# 86
  • Мнения: 685
Ммм вкусно.... Прекрасни са тези палачинки, в БГ не съм ги правила, но ме подсетихте да опитам. Дано намеря кленов сироп тук.

# 87
  • Мнения: 937
 в рецептата на авторката изрично пише да се печат в тиган без мазнина, а после четох че са много тежки и че ги пържите в масло....как да постъпя сега обърках се.. newsm78

# 88
  • Мнения: 685
Определено се правят на тефлонов тиган без мазнина или минимум от 1-2 капки.
Американците пръскат с един спрей тигана да не загаря, но не се пържат в масло.

# 89
  • София
  • Мнения: 2 658
в рецептата на авторката изрично пише да се печат в тиган без мазнина, а после четох че са много тежки и че ги пържите в масло....как да постъпя сега обърках се.. newsm78
ами според мен зависи от вкуса ти, аз ги предпочитам вече пред традиционните и заради това, че не са мазни. Маслото в тях според мен е достатъчно. Но някои хора предпочитат да се пържат в масло или олио, така че ти решаваш.

Общи условия

Активация на акаунт