Супер лесният Хляб тип италиански на pina!

  • 21 386
  • 130
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 11 747
Да, то че има разлика от фурна до фурна има, ама аз не съм ли писала, че 150градуса със вентилатор пека? Голяма е разликата със и без вентилатор. Освен това слагам в добре загрята фурна, а нали доста хора слагат в студена и от там също се губи и време и топлина, та може резултата да е различен затова.

# 61
  • Мнения: 5 001
Моята печка е добър стар  "Раховец" (все още)......Тоест няма никакви екстри като вентилатор и такова ми ти неща....Ама го следях постоянно и внимавах. Стана !

# 62
  • Мнения: 22 867
Зарибихте ме и мен, а Дядо хаджи ме довърши с разказа  за нощните си кулинарни творения!  Grinning Ето какво се получи, но коричката не успях да я опазя бяла - позачерви се. Но ми харесва така.

# 63
  • Мнения: 11 747
Ооо, чуден изглежда!  Peace

# 64
  • Мнения: 11 607
Беше ми удоволствие да те чета, Дядо Хаджи.......  bouquet

Лабрекс, страхотен хляб.......

# 65
  • Мнения: 22 867
Ооо, чуден изглежда!  Peace
Беше ми удоволствие да те чета, Дядо Хаджи.......  bouquet

Лабрекс, страхотен хляб.......

Благодаря! Половината вече го няма! Grinning Кой да го чака да изстива. Пак разглеждах другите снимки, моят май е с доста големи шуплички, може би още малко брашно е трябвало да сложа, но е на душичка, на качеството му не се е отразило. Вероятно и затова не се надигна в средата като вашите.  newsm78  Сложих си рецептата в бележника, но ще трябва да се правят две дози - много малко хлебче, че и бързо върви. Те това му е кусурът. Embarassed



# 66
  • Мнения: 11 747
А, супер са ти шуплите, аз точно така ги харесвам!  Peace

# 67
  • Мнения: 22 867
А, супер са ти шуплите, аз точно така ги харесвам!  Peace
Успокои ме!   bouquet Много подходящо хлебче, за когато човек има време и не бърза. Докато свършиш това-онова и то станало готово. Grinning

# 68
  • Мнения: X
Направих го в машината за хляб, ползвах бърза програма - час и половина. Стана супер хлебчето, вкусно, коричката хрупкава. Мням.
Пак благодаря за рецептата Пина, ставам ти върл фен.

# 69
  • Мнения: 5 026
Хайде и аз да се включа със снимков материал 1  ; 2; 3; 4; 5  и много благодарности за рецептата  Hug

# 70
  • Мнения: 11 747

Пак благодаря за рецептата Пина, ставам ти върл фен.

Ооо, радвам се!  Grinning

# 71
  • Мнения: 1 224
И аз го направих!  newsm44
Бяхме канени на гости и затова нямам снимки - стана, завих го в кърпа и айде на гостито!Тестото забърках в машината за хляб, там и втаса, после го прехвърлих в дълбока тавичка, изчаках второто втасване и го опекох.Стана супер!На домаконите много им хареса, те бяха приготвили печено пиле с някакъв страхотен сос и хлебчето беше идеално за топкане в сосчето ммммм newsm22 .Ама и аз като Лабрекс да кажа - много бързо изчезва туй хлебче бе, по две дози си трябват (хем бяхме четири човека и едно петгодишно...).
Благодаря Пина!  bouquet

# 72
  • Мнения: 11 747
Атракция, аз вчера как не съм ти видяла снимките?  Thinking  Много добре ти се е получило!  Peace

Самурайка, да малко е хлебчето, но аз такава доза направих, защото ние пък сме двама в къщи и го ядем 2 дни. Ако е по-голямо ще го прехвърляме цяла седмица...  За по-големи семейства, трябва повече, вярно е!  Peace

# 73
  • Мнения: 812
Забърках го ръжено, чакам да втаса   Crossing Arms
............................................................................
Втаса първи път, пльоснах го в тенджерата, чакам  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 12:59 от Lebeduna

# 74
  • Стара Загора
  • Мнения: 184
И аз пак го забърках, ще имаме гости довечера. Но този път посипах тенджерата с малко сусам, а след като го метнах в нея го навлажних съвсем леко и пак поръсих сусам и малко брашно. Да видим какво ще стане. Дано не обърках нещо с импровизацията. Ако ми остане време от всичките приготовления, ще го снимам.

Общи условия

Активация на акаунт