Бирени рецепти или Евро 2008!!!

  • 16 380
  • 154
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 5 001
Друго мезе...
*Пълнени гъбки(пълнежа е според желанието)
*Пълнени домати(може сурови,може и запеченки)-пълнежа пак според фантазията(със сирена или с кайма,шунка,пармезан....Варианти хиляди...

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 12:45 от TheNMaster

# 31
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Всякакви зеленчукови шницели на фурна също....

# 32
  • Countryside
  • Мнения: 11 628
Всякакви зеленчукови шницели на фурна също....
Рецепта? Примерна поне, ние ще направим вариации по избор  Mr. Green

# 33
  • Мнения: 3 314
 Rolling Eyes  абе цацата забравихте  Thinking  никои не я споменава  Laughing

# 34
  • Мнения: 5 001
Rolling Eyes  абе цацата забравихте  Thinking  никои не я споменава  Laughing
Ами ние на час по лъжичка се сещаме за тия мезенца... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha


И всякакви морски вкусотии(панирани рибки,коктейли раци,скариди....)

# 35
  • Мнения: 3 314
и панирани рулца от раци  Party  те са ми любими  Crazy

# 36
  • Countryside
  • Мнения: 11 628
Rolling Eyes  абе цацата забравихте  Thinking  никои не я споменава  Laughing
ooooh!
Лелеее, срам  Blush

# 37
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Всякакви зеленчукови шницели на фурна също....
Рецепта? Примерна поне, ние ще направим вариации по избор  Mr. Green
Ами омесваш намачкани варени картофи със задушени грах, царевица, моркови. Добавяш печени чушки, намачкано сирене и едно-две яйца, кимион, черен пипер и чубрица. Печеш 20 мин. на 250 градуса и готово!  Peace

Ето ги в различни вариации:

# 38
  • Мнения: 5 001
Rolling Eyes  абе цацата забравихте  Thinking  никои не я споменава  Laughing
ooooh!
Лелеее, срам  Blush
Срам,я! Я бързо де се срамуваме заедно в ъгъла.... hahaha hahaha hahaha hahaha


Сетих се,че панирани картофки са ужасно вкусно мезе(сварени картофи с обелките.Като изтинат се обелват и нарязват на колелца и после брашно,яйце,галета и се пържи)

# 39
  • Мнения: 3 034
simplyaven, може ли да обясниш как пълниш праза с кайма? на барбекюто ли го печеш после?


празът трябва да е бялата част, махаш вътрешните листенца, да стане като тръба (съответно по-добре да е по-дебеличък). хубаво е  поне да се попари, за да омекне малко, но това зависи и от барбекюто - моето е на дърва и ако не е предварително омекнал не става много добре. обаче на газово става и без да е попарван. издълбаното го нарязвам на много ситно и с кайма го задушавам + подправки, каквито обичате за кайма. то става доста и даже остава за пълнени чушки примерно. може да си го напълниш праза и с задушеното от него +сиренца, също става супер. после намазнявам плочата на барбекюто и пека под капак обаче. може и във фолио първо да се задуши, а после само да се запече. варианти има, както смяташ че ще е най-подходящо за твоите условия и твоето барбекю  Peace

Камамбер , само верни другари да викаме на мачовете липсват, малко са задръстенки тука  Laughing

момичета, с тая цаца ме убихте, моля ви се не говорете, че от миналото лято я сънуваме  Laughing Cry

# 40
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076

 както смяташ че ще е най-подходящо за твоите условия и твоето барбекю  Peace

значи аз месо не ям, за мен ще си го пълня със сирена, ще трябва да измисля как да не изтечат  newsm78

нашият грил също е на дърва, плоча нямаме Rolling Eyes
ако го сложа във фолио няма ли да стане мек и лигав newsm78

освен да оставям само по 2-3 пласта праз и бързо да го грилвам, така, че да омекне празът и сирената да не текнат Thinking
ще трябва да екпериментирам, че ми писна от пълнени гъби Crossing Arms

# 41
  • Мнения: 3 034
ами не изтичат обикновено , малко само Rolling Eyes но може би по-твърди, зрели сирена, аз взимам зрял чедър понякога  newsm78 можеш и да го затапиш със зеленчук някакъв. във фолио за задушаване само, а после грилване. на мен ми е по-лесно да го попаря в кухнята, а на барбекюто само грилвам, да  Peace

п.п. а може просто да сложиш други неща на барбекюто откъм дупките на праза  Peace

# 42
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
мога да ползвам кръгче от самия праз... хем ще пасва точно, хем ще е изненада какво има вътре  Party

мерси за идеята... Hug

# 43
  • Countryside
  • Мнения: 11 628

ще трябва да екпериментирам, че ми писна от пълнени гъби Crossing Arms
Пълнени тиквички> пак на BBQ, само че избираш по-тънички и мънички и пълниш подобно на праза със сирена  Thinking

# 44
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076

Пълнени тиквички> пак на BBQ, само че избираш по-тънички и мънички и пълниш подобно на праза със сирена  Thinking

много работа да ги дълбая, тях ги правя мариновани и на лентички Peace

с празът става по-бързо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт