В момента имам ТОВА.Но съм ползвала и шоколадов вариант на същото. Днес мислех да си купя, ама нямаше. Иначе малките разфасовки са същата работа, но излизат по-скъпи. Това струва някъде около 4.50 за кг. Облагодетелствана съм с няколко магазина в района. И ми се е случвало да притичвам за каквото има в момента. Общо взето на вкус не се различават кой-знае колко различните фирми. Правят се с вода, което е плюс. Пробвала съм с мляко. Вкусно става, но е тежко после. Може би 1 към 1 ще е добре....
Та по тоя повод да питам, някой правил ли е от тези сухите кремове. Видях че има БАВАРСКИ, БРЮЛЕ, КРЕМ-КАРАМЕЛ? Все се каня да пробвам..... ама......
И понеже често се задава въпроса: МОЖЕ ЛИ МУСА НА ТАННИТА ДА СЕ НАПРАВИ ОТ ПРЕДНИЯ ДЕН........ ами, утре ще ви отговоря. Забърках двойна доза и диването, което през цялото време стои до мен, за да бърка и ближе.... изведнъж ми казва: Мамо, тържеството се отлага за петък, вместо за четвъртък. А, яж сега една кофа крем......
L 0 V E - голяма веселба ще се получи ако залееш топлия шоколад върху сметаната. Ако е квасена, даже може и да се пресече. Не рискувай! Нека изстине и тогава.....