Лелееееееееее, МОНРОООООО, каква мацка си! Пу-пу, посрали те кокошките. Вече ще минаваш в трета, нали? Или вече си в нея? Браво, чудесна си!
АНИ, радвам се, че се появи и че си започнала режима. Стисссссссссссскам ти всички палци!
TINCHETO78, благодаря. Ще устискаш, как няма да устискаш. Ама ха!
TATIANKA, RIVELA, мерси!
LUCIE, козето сирене е много по-калорично от кравето. Поне тук е така, като чета на етикетите, предполагам, че и в България.
А по въпроса за сиренето, кашкавала и превода: и на испански е една дума, но сиренето го наричат или бяло сирене или е прясно сирене /като нашето прясно неузряло сирене/. Питах да ми обяснят и ми казаха, че когато не е узряло е бяло, като е полу или напълно узряло е жълто и съответно това е нашият кашкавал. Явно, се прави по друга технология и не могат /или не искат, пък и не знаят/ да направят узряло бяло, т.е. сирене нормално.