Отговори
# 45
  • Мнения: 310
Здравейте момичета. Знаете ли с какво се правят форнетите с "пица".Аз мисля, че с домати (или по-точно с дом. пюре), чубрица може би  newsm78 и не знам какво друго.Някой има ли представа?

# 46
  • Мнения: 1 258
Ей, браво че сте се сетили за такава тема...
Цял ден ми се върти онази реклама със "Сочно пиле" направо не ща да чуя тази вечер за друго. Незнам какво ми се е набило в главата?! ooooh!
Искам да попитам...ползвали ли сте тази подправка, и наистина ли става толкова апеттино???

И аз прави сочно пиле с паприка.Става страхотно Peace

# 47
  • Мнения: 2 433
Само да обобщя Hug Нямаше пилешки лутчета в магазина снощи и купих пържоли от бут . Спрях се на паприка и да ви кажа...по -вкусно пиле не бях яла. Наистина стана много сочно и много вкусно. Дори леко пикантно. Ако някой още се чуди като мен - да пробва - няма да съжалява Hug

# 48
  • Мнения: 940
Здравейте момичета. Знаете ли с какво се правят форнетите с "пица".Аз мисля, че с домати (или по-точно с дом. пюре), чубрица може би  newsm78 и не знам какво друго.Някой има ли представа?

Да, мисля доматено пюре, чубрица и малко настърган кашкавал примерно....Или някакви други подправки.

# 49
  • Мнения: 1 258
Само да обобщя Hug Нямаше пилешки лутчета в магазина снощи и купих пържоли от бут . Спрях се на паприка и да ви кажа...по -вкусно пиле не бях яла. Наистина стана много сочно и много вкусно. Дори леко пикантно. Ако някой още се чуди като мен - да пробва - няма да съжалява Hug
И с пържоли ли става?Аз имам пържоли и тъкмо се чудех какво да ги правя Simple Smile

# 50
  • Мнения: 2 433
забравила съм да уточня че пържолите бяха пилешки от бут. С кожа и без кокал! Hug

# 51
  • Мнения: 1 258
Хммммм..Аз имам пилешки от гърди....Май  няма да ги готвя днес.И ще си изпържа патладжаните както бях замислила. JuliS ,мерси за разяснението  Peace

# 52
  • Мнения: 2 433
Хммммм..Аз имам пилешки от гърди....Май  няма да ги готвя днес.И ще си изпържа патладжаните както бях замислила. JuliS ,мерси за разяснението  Peace

според мен ги пробвай, защото бялото месо е по сухо...а така като станат "сочни" мисля че ефекта ще е добър!

# 53
  • Мнения: 1 258
Ок,ще ги пробвам,но незнам колко време да ги пека,струва ми се много 50минути.

# 54
  • Мнения: 310
Здравейте момичета. Знаете ли с какво се правят форнетите с "пица".Аз мисля, че с домати (или по-точно с дом. пюре), чубрица може би  newsm78 и не знам какво друго.Някой има ли представа?

Да, мисля доматено пюре, чубрица и малко настърган кашкавал примерно....Или някакви други подправки.

А може би е с лютеница  smile3506  Днеска ще пробвам с лютеница и чубрица, може и да станат.Мерси за отговора  Simple Smile

# 55
  • Мнения: 413
Може ли едно линкче към козуначена тема,или рецептичка за козунаци?
Изписвам на търсачката ,ама ми излиза "няма намерени съвпадения",вие как търсите ?
Може и аз нещо да не правя както трябва newsm78,
Знам че такава тема има,аз самата я ползвах покрай великден ,но сега се е скрила някъде ..........

# 56
  • Мнения: 4 433
Мацки кажете нещо вкусно със замразени зеленчуци и пилешки бутчета Grinning

# 57
  • Разград
  • Мнения: 3 110
Може ли едно линкче към козуначена тема,или рецептичка за козунаци?
Изписвам на търсачката ,ама ми излиза "няма намерени съвпадения",вие как търсите ?
Може и аз нещо да не правя както трябва newsm78,
Знам че такава тема има,аз самата я ползвах покрай великден ,но сега се е скрила някъде ..........

Това намерих http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=284023.msg7172863#msg7172863

# 58
  • Мнения: 413
max-mama newsm51 newsm10точно това търсех.БЛАГОДАРЯ ТИ.

# 59
  • Мнения: 940
Мацки кажете нещо вкусно със замразени зеленчуци и пилешки бутчета Grinning

С подправки в плик. Или пък на фурната със соев сос и подправки.

Общи условия

Активация на акаунт