Пилешки дробчета - как?

  • 13 568
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
Имаше една уникална рецепта за дробчета с топено сирене, ще се разровя и ще я пусна. Много любима ни е!

# 31
# 32
  • Пловдив
  • Мнения: 2 202
Дробчетата първо ги кисна във вода, запържвам ги с гъби, соев сос и бяло вино, след като са готови прибавям  настърган кашкавал  Crazy

# 33
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
Ето ги дробчетата с топено сирене, няма такава вкусотия! Ето линк към рецептата, ако не се отваря архива, копирам я по-долу като цитат. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=137939

Цитат
Пилешки дробчета с топено сирене

1 пакет пилешки дробчета
6-7 големи глави лук
5-6 моркова
топено сирене
1/2 чаша бяло вино

Така:
Първо кипвате дробчетата, колкото да им излезе кръвта и ги вадите от водата. След това задушавате лука и морковите, като слагате 3-4 триъгълничета топено сирене (това в кутийките) и бялото вино.
Изсипвате дробчетата и задушените зеленчуци в тава, поръсвате с Маги - вълшебен вкус - пилешки, наливате 1/2 чаша вода и запичате около 20-30 минути с фолио във фурната.
това е 

# 34
  • Мнения: 194
Правя ги по доста начини. Пържени, печени, само с лук, с домати и лук, а и в плик също.

Най ми харесват обаче с лук, моркови , бира и топено сирене във фурната.

# 35
  • Мнения: 236
А дали ще станат добре ,ако към рецептата на marulka отгоре поръсим с настърган пармезан newsm78Имам половин пакетче и се чудя как да го оползотворя.

# 36
  • Мнения: 346
Аз парво задушавам лука,после добавям да се задушават и много добре измитите дробчета.Сипвам и малко бяло вино и малко гъбки и после бам във фурната.Скоро експериментирах и ги направих с картофи като първо тях задуших с лука.Много добре стана.

Общи условия

Активация на акаунт