Отговори
# 30
  • Мнения: 11 607
Мамееее, солетките и кифличките са с една и съща снимка.
И между другото съм ти сърдита, дето показваш тия вкусотии. Така ми се приядоха.... Crossing Arms

п.с. Приятно прекарване и от мен. Heart Eyes

Стана ми навик в последно време......Оправих ги!

Благодаря ви! Ще бъдем в района на Горна Оряховица......Да знаете....форума е голяма работа......От тук що приятелки, а и семейни приятели намерих.....Не е истина направо......Дори ходим заедно на море.......Едно време хората са се запознавали на мегдана, а сега в нета.....О, времена, о, нрави!

Авче Heart Eyes, не си поискала, не си ги направила.....

# 31
  • Мнения: 2 803
Момичета има питане.   chefПравя един кекс с ябълки и отвън се опече, но товътре остана суров. Дали съм сложила повече ябълки или неправилно съм опекла. Някой ще ме посъветва ли? ooooh!

# 32
  • Разград
  • Мнения: 3 110
Момичета има питане.   chefПравя един кекс с ябълки и отвън се опече, но товътре остана суров. Дали съм сложила повече ябълки или неправилно съм опекла. Някой ще ме посъветва ли? ooooh!

Да не би да е била силна фурната?Такива неща аз пека на 180 градуса.

# 33
  • Мнения: 307
Момичета има питане.   chefПравя един кекс с ябълки и отвън се опече, но отвътре остана суров. Дали съм сложила повече ябълки или неправилно съм опекла. Някой ще ме посъветва ли? ooooh!
На мен ми се получи същото-отвън стана една дебела опечена кора, а вътре клисав. Следващия път намалих ябълките,а и ги оставих за "изсъхнат" малко,т.е. да не съдържат толкова вода, и стана по-добре. Но по принцип на мен кексове,  които съдържат плодове вътре или пък солените, ми стоят малко като недопечени.

# 34
  • Мнения: 1 777
Често в събота и неделя правя макарони за закуска и до като се излюпят моите пиленца става обяд, макароните остават почти цяла тенджера ,можете ли да ми дадете съвет как да ги оползотворя в някоя салата или гарнитура,знам ли...?
Ето още един начин да се оползотворят макарони/спагети

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,95.msg14371.html#msg14371

# 35
  • Мнения: 2 803
Благодаря ви момичета за отговорите! Следващия път ще знам да слагам по-малко ябълки и да не пека на по-силна фурна.

Pety много интересна идея за спагетите и как само изглежда мммм!

# 36
  • Bulgaria-Italia
  • Мнения: 218
Привет на всички   chef

Имам едно въпросче - Знае ли някой как се прави каша от коприва?

Предварително благодаря

# 37
  • Мнения: 307
Правила съм по тази рецепта, но на мен се получи по-скоро като супа, отколкото като каша. Може да увеличиш съвсем малко брашното. Иначе е много сполучливо.
http://www.menumag.bg/recipes/view/22

# 38
  • Bulgaria-Italia
  • Мнения: 218
Femme,благодаря за светкавичния отговор   bouquet

Приемам и други рецепти  chef

# 39
  • Мнения: 22 867

Приемам и други рецепти  chef

kasier, написах ти в тая тема. Яйцата в кашата може и да не ги разбъркваш, а да ги сложиш цели, докато се забулят.

# 40
  • Мнения: 3 456
Много спешно ми трябва отговор : Когато пека нещо (в случая Крокодила на Ванчето), кога мажа с яйце и олио, преди да сложа във фурната или накрая малко преди да е готов.

# 41
  • Разград
  • Мнения: 3 110
Много спешно ми трябва отговор : Когато пека нещо (в случая Крокодила на Ванчето), кога мажа с яйце и олио, преди да сложа във фурната или накрая малко преди да е готов.

Преди да го сложиш за печене във фурната.

# 42
  • Мнения: 3 456
Мерси, така направих и аз.

# 43
  • Мнения: 2 126
Момичета,копирам си питанката която пуснах в тортената тема,ама там малко ме отсвириха.Дали някоя от вас би се отзовала на питането ми:

Момичета имам нужда от помощ.Искам да направя ето тази торта (на Морена)http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=354.0.Блатовете много ми допадат като рецепта,но за крема не ми е много ясно.Искам да ви помоля да ми препоръчате някой крем който ще стои добре на тези блатове.Заквасена сметана с течен шоколад дали ще е добре?Домашен крем с яца и ванилия? newsm78 Всъщност аз немога да реша,иначе рецепти знам няколко.Ще съм ви мноооого признателна ако ми помогнете Hug



Благодаря предварително  bouquet

# 44
  • Мнения: 22 867
Момичета,копирам си питанката която пуснах в тортената тема,ама там малко ме отсвириха.Дали някоя от вас би се отзовала на питането ми:

Момичета имам нужда от помощ.Искам да направя ето тази торта (на Морена)http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=354.0.Блатовете много ми допадат като рецепта,но за крема не ми е много ясно.Искам да ви помоля да ми препоръчате някой крем който ще стои добре на тези блатове.Заквасена сметана с течен шоколад дали ще е добре?Домашен крем с яца и ванилия? newsm78 Всъщност аз немога да реша,иначе рецепти знам няколко.Ще съм ви мноооого признателна ако ми помогнете Hug

Благодаря предварително  bouquet

Дес, едва ли са те отсвирили, просто днес няма много хора във форума или са го пропуснали, тези, които са писали. Иначе там най-компетентно биха те посъветвали. Подсети ги пак, копирай си въпроса в червено и помоли за отговор. Мисля, че с домашния крем би трябвало да се получи. А защо не ти харесва крема на Морена? От масло и особено с вареното кондензирано мляко става вкусен крем. А може би най-добре е да и напишеш на ЛС, може би е правила тортата и с друг крем.

Общи условия

Активация на акаунт