Отговори
# 360
  • Мнения: 6 713
Благодаря ви за бързите отговори!  bouquet Направих аз фасула както си знам, пък свеки малко ми беше сърдита, ама й мина. hahaha Twisted Evil

# 361
  • София
  • Мнения: 12 554
Моля ви,дайте идея за бързо рязане на зеле за салата с нещо помощно,или всички кълцат на ръка? newsm78И споделете добре ли се получава,става ли на тънки ивици? Hug

Имаме ренде Бьорнер. Става перфектно. Мъжът ми на него го реже и когато е за готвене, но с различна приставка

# 362
  • Мнения: X
Благодаря ви за отговорите,момичета!  bouquet

# 363
  • Разград
  • Мнения: 3 110
Моля ви,дайте идея за бързо рязане на зеле за салата с нещо помощно,или всички кълцат на ръка? newsm78И споделете добре ли се получава,става ли на тънки ивици? Hug

Имаме ренде Бьорнер. Става перфектно. Мъжът ми на него го реже и когато е за готвене, но с различна приставка

И аз съм с такова,много е удобно.

# 364
  • Мнения: 930
днес правих сирене за първи път bowuu
сурватката искам да я направя на извара, но как newsm78
пише , че се слага лимонтозу или кисело мляко , но колко newsm78 като количество
и колко време трябва да се вари

# 365
  • Мнения: 9 117
Достатъчно е да сложиш да я вариш, щом поври 10 мин ще излезе извара. Но след сиренето не очаквай да е кой знае колко като количество

# 366
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
и аз имам 2 литра сурватка и се чудя какво да я правя...
слагам я като правя хляб, ама с 2 литра бая хляб ще замеся  Mr. Green

та идеи?

# 367
  • Мнения: 9 117
може да си я замразиш в малки бутилки или бурканчета, за по веднъж на месене. Освен на хляб, всички тестяни стават хубави с нея.

# 368
  • София
  • Мнения: 1 341


Но след сиренето не очаквай да е кой знае колко като количество


Онзи ден ми се пресече пр.мляко и си направих извара.От 1л. се получи 80гр.

# 369
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
може да си я замразиш в малки бутилки или бурканчета, за по веднъж на месене. Освен на хляб, всички тестяни стават хубави с нея.

нямам фризер Confused
а не мога да запълня камерата само със сурватка...
има и месоядни в нас  Joy

обаче мога катми на да направя Party

# 370
  • София/Сливен
  • Мнения: 1 194
Спомням си че преди време някой беше предложил салата със спаначени коренчета. Само че нямам идея къде съм го чела, дали е в този форум... Помагайте... И дали си струва да ги чистя, какво става на вкус?

# 371
  • Мнения: 5 001
Спомням си че преди време някой беше предложил салата със спаначени коренчета. Само че нямам идея къде съм го чела, дали е в този форум... Помагайте... И дали си струва да ги чистя, какво става на вкус?
Сигурно съм аз  Blush Blush Blush
Да предупредя,че не е за всеки вкус,мирише малко на пръст....

Коренчетата(заедно с малко,около 1 см. от дръжките) се остъргват,измиват и се сваряват в подсолена вода.Изцеждат се и се поливат солио и оцет.Това е....

# 372
  • София/Сливен
  • Мнения: 1 194
На мен и цвеклото ми мирише на пръст, не го харесвам. Значи може би няма да пробвам. Преди няколко години посадихме репички (семената ги донесе свекърва ми от САЩ), Ето ги , Но и те миришеха на пръст, реших че са някакъв хибрид между репички и цвекло, никой не ги яде. Но на външен вид са много ефектни.

# 373
  • София
  • Мнения: 958
Имам нужда от съвет относно орехи за плодова салата.

Нарязвам на сина ми различни плодове с малко кафява захар и орехи, но орехите нагарчат и се разваля вкуса. Има ли начин да ги направя малко по-сладки? Опитваме се да намалим купуването на сладки боклуци от магазина, но искам да е постепенно, че ако му предложа нещо напълно без захар няма да иска.

# 374
  • Мнения: 519
  Незнам до колко сте ограничили сладкото,но аз бих  карамелизирала орехите.

Общи условия

Активация на акаунт