Желирани мечета?

  • 9 105
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • Spain
  • Мнения: 3 750
аз съм по4ти сигурна 4е ако потърсиш в Билл-а (дано така да се пише  Embarassed)  или СБА ще намериш - много продукти видях там които се продават и при нас в Испания 1
успех и после да се похвалиш какъв е резултата  Peace

# 31
  • Мнения: 5 173
бе,.... не е за хвалене.
Мерна единица: чаша за твърд алкохол
Сложих 1 ч лифт (че такова имахме),
чаша и 1/2 захар и го сложих на котлона, разтворих 1 пакет желатин, както по принцип се разтваря, сложих и него в останалата смес, започнах да бъркам до сгъстяване, обаче, ме осени идеята, че може желатина да е малко и изсипах още 1/2 пакет направо в сместа.
След като свалих от котлона, сместта не става мн гъста, намазах кутийките за лед с олио (не се сетих с масълце или със зехтин) и така гадно дъхне, че Confused. Сложих в камерата и след около 3 часа бяха готови.
Имат странен вкус, направих грешката да опитам 1 на гладно и веднага ме подгони гладът. Иначе, стават мн желирани, др път ще пробвам с кола.

# 32
  • Мнения: 1 523
Иван Звездев беше правил преди време в предаването "Бон апети".Може би в сайта им има рецептата. Peace

# 33
  • Мнения: 5 173
А в кой раздел тр да се търсят?
Предполагам, при десертите.

# 34
  • Мнения: 2 774
Шушулче ,не знам дали е нужно да се маже формата с олио,по принцип желирани кремове и всякакви други желатинови неща се вадят чрез потапяне на съда в който са правени във вряла вода .
Потапят се за много кратко , за да не се размекне много  желатина.
Виждам имаш огромно желание за експерименти  Heart Eyes,при една форма ако искаш пробвай да не намазваш с олио  Peace

# 35
  • Мнения: 5 173
Млад ентусиаст в кухнята съм Party.
Така пишеше на 1 рецепта, да се мзаже с олио и аз изпълнявам стриктно.
Сместта ми стигна точно за 1 форма, ама точно Shocked.

# 36
  • Мнения: 282
Момичета , а интересно какво ще стане ако желираме домашно приготвено сладко желе   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт