Нещо с белтъци

  • 22 928
  • 69
  •   1
Отговори
# 30
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Аз сложих 2 пакетчета суха, течна нямам - честно казано не се усещат, орехите и шоколадът вземат връх...ммммм, следващия път - двойна доза Crazy.

# 31
  • Мнения: 155
А орехите сурови ли ги слагате, уф дано не ми е много тъп въпроса?  ooooh! Blush

# 32
  • Мнения: 1 505
Аз бих си направила кокоски,обовавам ги и понякога слагам вътре и пърченца шоколад,вкусотия.

# 33
  • Мнения: 155
А кокоските само с белтъци ли се правят или с цели яйца?

# 34
  • Мнения: 1 798
mari_eta, а дали ще станат с млечен шоколад newsm78.

# 35
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
А орехите сурови ли ги слагате, уф дано не ми е много тъп въпроса?  ooooh! Blush
Да, сурови.

mari_eta, а дали ще станат с млечен шоколад newsm78.

Със сигурност Peace. Обаче аз последния път правих едни мъфини и везх Фин млечен - светлосинята опаковка - няма да повторя - нито се разтопи, нито нищо, отврат Sick.
сега взех натурален на Своге, е друга работа си е...

# 36
  • Мнения: 1 798
Благодаря ти  Hug
Сладките ти са умопомрачителни Crazy

# 37
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
 Blush

# 38
  • Мнения: X
Ето геи моите "Забравени" сладки - наистина са божествено, нечовешки вкусни Peace Crazy Peace!

Благодарности на Котка за рецептата и на Лабрекс за линка към нея  bouquet!


Може да ви се стори малко тъп въпроса ми, обаче днес реших да ги направя тези сладки и нещо не ми се получиха  Cry. Възможно ли е да е от факта, че докато бърках белтъците и захарта, една комшийка ми дойде на гости за 15 мин. и те престояха така през това време Сложих ги в тавата едва след 15 мин. или причината  е в нещо друго newsm78

# 39
  • Мнения: 22 867
Ако белтъкът е бил добре разбит, мисля, че по-скоро при печенето нещо се е объркало. Защото съм пекла повече целувки, и докато се опече едната тава, останалата смес стои и то повече от 15 мин, не сам забелязала да се променя нещо. Всъщност не си писала как не са ти се получили, какви са станали?

# 40
  • Мнения: X
Останаха сплескани и залепени по хартията за печене и не се надуха въобще . Като се замисля наистина е възможно да е от печенето.

# 41
  • Мнения: 22 867
Останаха сплескани и залепени по хартията за печене и не се надуха въобще . Като се замисля наистина е възможно да е от печенето.

Първите, които правих по тая рецепта ми станаха такива сплескани, но белтъците тогава не ми се разбиха на твърд сняг. Показах ги, защото пък бяха адски вкусни. Вторите вече станаха на скалички. Но и в двата случая бяха много, много вкусни. Heart Eyes После вече не съм имала проблеми.

 

# 42
  • Мнения: 769
Едно предложение и от мен

Целувки със овесени ядки 

# 43
  • Мнения: X
Явно съм объркала нещо, защото моите изобщно не станаха дори и като твоите сплескани  Mr. Green Твоите изглеждат много добре. Моите имаха кафяв карамелен цвят ине знам къде съм сбъркала. Утре ще пробвам пак  Peace

# 44
  • Мнения: 22 867
Явно съм объркала нещо, защото моите изобщно не станаха дори и като твоите сплескани  Mr. Green Твоите изглеждат много добре. Моите имаха кафяв карамелен цвят ине знам къде съм сбъркала. Утре ще пробвам пак  Peace

Най-вероятно ти е била много силна фурната. Целувките по принцип се сушат, не се пекат на силна фурна.

Общи условия

Активация на акаунт