Нещо с белтъци

  • 22 933
  • 69
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 503
Имам рецепта за блатове на торта само от белтъци разбити със захар,брашно и набухвател.

# 46
  • Мнения: 411
виждам 4е отдавна е пусната темата,но бях ваканция.събери 13 белтъка а аз Ще пусна една белгийска торта само с белтъци,правя я само за нова година понеже от жълтъците правя един кекс с много суШени плодове.другата седмица Ще ви ги пусна и двете рецепти

# 47
  • Мнения: 155
виждам 4е отдавна е пусната темата,но бях ваканция.събери 13 белтъка а аз Ще пусна една белгийска торта само с белтъци,правя я само за нова година понеже от жълтъците правя един кекс с много суШени плодове.другата седмица Ще ви ги пусна и двете рецепти

Чакам с нетърпение  Flutter

# 48
  • Варна
  • Мнения: 777
Аз да попитам за тези целувки нещо-овесените ядки не остават ли вътре меки и жилави,или стават хрупкави?Изобщо,какво трябва да се получи на финала?Обичам овесени ядки във всякакъв вариант,но такива целувки не съм правила досега и ми е интересно...

# 49
  • Мнения: 1 236
събери 13 белтъка а аз Ще пусна една белгийска торта само с белтъци

Чакам с нетърпение  Flutter

И аз за белтъчената торта (иначе мога едно целувчено руло Sunglasses). (С жълтъци знам какво да правя, особено пухести тортички  Party)

# 50
  • Мнения: 1 777
Ето една рецепта за торта с белтъци

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,241.msg1081.html#msg1081

# 51
  • Мнения: 769
Аз да попитам за тези целувки нещо-овесените ядки не остават ли вътре меки и жилави,или стават хрупкави?Изобщо,какво трябва да се получи на финала?Обичам овесени ядки във всякакъв вариант,но такива целувки не съм правила досега и ми е интересно...

Използвам само финни овесени ядки и се получи добре.И аз ги ръся където ми дойде на ум.
Въпрос на вкус.....

# 52
  • сусурлево
  • Мнения: 474
Моята рецепта с белтъци е много лесна и бърза
4-5 белтъка, захар колкото искате и обичате , разбиват се хубаво на сняг и се добавят около 500гр. ягоди . Насипва се в купички и се оставя в хладилника да се охлади  . Кремчето ми е едно от любимите
 Crazy  Отнема 5-10 мин

# 53
  • Варна
  • Мнения: 777
Ягодите разбиват ли се с белтъците? Embarassed

# 54
  • сусурлево
  • Мнения: 474
ДА те се добавят след като белтъците са разбити на сняг и после се разбива още 2 мин с ягодите и е готово

# 55
  • Мнения: 411
БЕЛГИЙСКА ТОРТА(белтъ4ена)

10 белтъка
200 гр. захар
200 гр. смлени орехи
60 гр. браШно

белтъците се разбиват на сняг със захарта
и нежно се прибавят орехите и браШното.
пекат се 4 или 5 платки от около е см. на около 150 градуса

за КРЕМА

250 мл. прясно мляко
250 гр. захар
3 белтъка
1 ванилия

разбиват се на котлона,ври 5 мин.
след като поизстине се прибавя 350 гр. разбито масло

гарнира се по оригиналната рецепта с виШни

# 56
  • Мнения: 411
събери 13 белтъка а аз Ще пусна една белгийска торта само с белтъци

Чакам с нетърпение  Flutter

И аз за белтъчената торта (иначе мога едно целувчено руло Sunglasses). (С жълтъци знам какво да правя, особено пухести тортички  Party)

а аз пък искам целув4еното руло и някоя жълтъ4ена торти4ка

# 57
  • Мнения: 155
БЕЛГИЙСКА ТОРТА(белтъ4ена)

10 белтъка
200 гр. захар
200 гр. смлени орехи
60 гр. браШно

белтъците се разбиват на сняг със захарта
и нежно се прибавят орехите и браШното.
пекат се 4 или 5 платки от около е см. на около 150 градуса

за КРЕМА

250 мл. прясно мляко
250 гр. захар
3 белтъка
1 ванилия

разбиват се на котлона,ври 5 мин.
след като поизстине се прибавя 350 гр. разбито масло

гарнира се по оригиналната рецепта с виШни

Тази рецепта ми звучи страхотно, трябва да я пробвам  Hug

# 58
  • Мнения: 411
аз ли4но я харесвам най много с виШни от сладко.
много лека и приятна торта.

обеЩах ви кекса само с жълтъци и разли4ни сухи плодове,но не открих рецептата,за което се извинявам.а кекса е страхотен с много масло и ронлив,но....

# 59
  • Мнения: 1 236
БЕЛГИЙСКА ТОРТА(белтъ4ена)

10 белтъка
200 гр. захар
200 гр. смлени орехи
60 гр. браШно

белтъците се разбиват на сняг със захарта
и нежно се прибавят орехите и браШното.
пекат се 4 или 5 платки от около е см. на около 150 градуса

за КРЕМА

250 мл. прясно мляко
250 гр. захар
3 белтъка
1 ванилия

разбиват се на котлона,ври 5 мин.
след като поизстине се прибавя 350 гр. разбито масло

гарнира се по оригиналната рецепта с виШни

Това ми звучи като гараш без какао.   chef

Общи условия

Активация на акаунт