Какво да сготвим с пилешки пържоли?

  • 21 598
  • 18
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2 266
Давайте идеи,момичета.Освен панирани и на китайско,друго не мога да измисля.

# 1
  • Мнения: 1 313
Всичко може да се приготви, каквото се сетиш  chef
Ето идейки Peace

# 2
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
Пиле Тандури

# 3
# 4
  • Мнения: 503
Здравей!И така  пържолките начукани леко  ги мариноваш в малко соев сос.Нареждаш ги в тавичка.Отгоре изсипваш 300гр леко запържени гъби.В един компотен буркан слагаш 1 с.л брашно,125 гр лека майонеза ,същото количество кисело мляко ,1 ч.л горчица и 1 натрошено кубче гъбен булъон.Наливаш вода два пръста под ръба на буркана и хубаво разбиваш продуктите.Изсипваш при пържолките.Тавата се затваря плътно с ал. фолио и се пече в предварително загрята фурна за около час.
!Не се отваря фолиото до края.Това е. Peace Получават се задушени пържолки със вкусен сос.

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 23:07 от ива

# 5
  • Мнения: 769
Няколко предложения за  ястия с пилешко месо.Повечето от тях са с пилешко филе Hug

# 6
  • Мнения: 2 266
Много ви благодаря,момичета.Спасихте ме.

# 7
  • Мнения: 221
Аз ги пека в иена. Ред пържоли, подправки по желание, майонеза и пак ред пържоли, пак майонеза така докато сесвършат пържолите. Захлупва се и се пече докато остане на мазнина ( в умерена фурна). Пържолите на ги соля, в майонезата има сол и може да станат солени.

# 8
  • София
  • Мнения: 10 858
Ако са от бутче страшно вкусно става като ги позапържиш или задушиш със сметана и кисели краставички  Peace

# 9
  • София
  • Мнения: 5 255

Много лесно става - Пилешките пържолки леко начукани и мариновани в соев сос и подправки (ако нямаш
време да мариноваш може просто да ги подправиш). Пекат се в тефлонов тиган без мазнина. На другия
котлон правя гъбен сос - около 200 грама гъби, 1 гъбено бульонче, сока на половин лимон и 1 с.л. брашно.
Като станат пържолките се заливат със соса. Цялото приготовление и печене 20 мин  Peace
Има и втори вариант за сос - 200 мл. готварска сметана, 3 пакетче топено сирене и естрагон.

# 10
  • Мнения: 27 524
Аз си правя обикновена пилешка каша  Simple Smile

# 11
  • Мнения: 1 798
Блонди,напиши моля те, твоята рецептичка.

# 12
# 13
  • Мнения: 27 524
В стотина грама масло запържвам брашно, отделно си кипвам вода с пилешки бульон. Сипвам при брашното черпак по черпак, докато се поеме брашното и стане до желана гъстота. Добавям нарязаните пържолки или друго сварено или изпечено пилешно месо и това е  Simple Smile Обикновено слагам гъбено брашно или гъбен бульон, става по-ароматно.  Simple Smile

# 14
  • Мнения: 1 798
В стотина грама масло запържвам брашно, отделно си кипвам вода с пилешки бульон. Сипвам при брашното черпак по черпак, докато се поеме брашното и стане до желана гъстота. Добавям нарязаните пържолки или друго сварено или изпечено пилешно месо и това е  Simple Smile Обикновено слагам гъбено брашно или гъбен бульон, става по-ароматно.  Simple Smile

Благодаря ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт