За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 30

  • 29 257
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Мнения: 1 252
Аея , какво пречи да пуснеш тема?
Пусни , в тази тема не четат всички.
Аз не съм от постещите , но в момента правя тиквички с домати и извара.

# 47
  • Мнения: 572
Аея , какво пречи да пуснеш тема?
Пусни , в тази тема не четат всички.
Аз не съм от постещите , но в момента правя тиквички с домати и извара.

Пуснаха вече тема Simple Smile

# 48
  • Варна/Лондон
  • Мнения: 1 441
Здравейте, момичета!  bouquet
Аз пак с въпрос тук. Blush
Издиравам безуспешно една рецепта и се надявам тук някоя мама да си я познае. Спомням си, че беше - пилешко филе се маринова с горчица и кисело мляко, престоява доста така и после май се пържеше...Някой да се сеща подробната рецепта? Thinking

# 49
  • Мнения: 1 313
Ето две идеи от мен за пиле мариновано с кисело мляко. Подправянето е на вкус..дали ще има горчица, соев сос, кетчуп или други подправки и добавки решете сами какво предпочитате Peace

Рецепта 1
Рецепта 2

# 50
  • София-Младост
  • Мнения: 23 373
Аея, със сигурност вече е късно за моя отговор, но все пак за в бъдеще...аз лично препоръчвам рецептата на Звездев за крем карамел.

# 51
  • Мнения: 76
момичета ,искам да попитам  понеже имам само хартиени форми за мъфини как  се процедира ,нареждам ги  в тава ли????

# 52
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
  • Мнения: 4 467
момичета ,искам да попитам  понеже имам само хартиени форми за мъфини как  се процедира ,нареждам ги  в тава ли????

Трябва да имаш и формички за мъфини, в които да сложиш хартиените. Иначе само с хартиените / ако са от мека хартия/ ще се разлеят от тежестта на тестото.

# 53
  • Мнения: 616
А само с форма за мъфини без хартиените става ли? АКо намасля с масло..?

# 54
  • Мнения: 9 121
Става.
ако е метална и намаслиш, поръсиш с брашно ще извадиш (малко си зависи и от самия  метал на формата)
Ако е форма за мъфини силиконова - само намасли.

# 55
  • Мнения: 616
Мерси Пеп-4о  bouquet

# 56
  • Мнения: 655
момичета,тези,който са правили Картофите по гръцки на Нордина-за колко време станаха готови,че моите нещо не искат да омекват newsm78

# 57
  • София-Младост
  • Мнения: 23 373
момичета,тези,който са правили Картофите по гръцки на Нордина-за колко време станаха готови,че моите нещо не искат да омекват newsm78
Около час при мен...но имам друго питане, при мен заливката не се изпари, остана си като бяло сосче...а като гледам по снимките ситуацията е друга...но са вкусни определено Simple Smile

# 58
  • Ст.Загора
  • Мнения: 683
Здравейте, момичета!  bouquet
Аз пак с въпрос тук. Blush
Издиравам безуспешно една рецепта и се надявам тук някоя мама да си я познае. Спомням си, че беше - пилешко филе се маринова с горчица и кисело мляко, престоява доста така и после май се пържеше...Някой да се сеща подробната рецепта? Thinking

Мисля че тази рецепта търсиш: 
500гр пилешко филе
1к. майонеза, 1 с.л. горчица
2-3 ск. чесън
сол, чер пипер,
брашно или галета

Филенцата се мариноват за около 4 часа в майонезата, чесъна, горчицата, солта и ч. пипер. Овалват се в галетата и се пържат.
В къщи много се тачат филетата приготвени по този начин  Simple Smile
Рецептата е от форума , за съжаление не си спомням на кои е .

# 59
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
  • Мнения: 512
Момичета, ще правя сладко от череши във флебопекарната, но въпроса ми е плода да го тегля с костилките или без? По рецепта ми е  580гр. Аз предполагам, че с костилките трябва да го претегля и след това да ги изчистя, но все пак да попитам.

Общи условия

Активация на акаунт