Отговори
  • Мнения: 11 607
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА.

ЧАСТ 53

[Изображението е взето от тук.]



Питайте без да се притеснявате, но и споделяйте без да се притеснявате !

Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами и господа, които могат да допълнят нашите знания!

# 1
# 2
  • Мнения: 54
Vanja77 Благодаря!!!
Ако някой има други идеи какво да се направи с трохи/останал кекс, нека сподели. Ще се възползвам от тази рецепта все пак
http://vkusotia.com/?s=recipes&p=recipe&rid=2049
А дали могат да се споят с нещо друго, освен мед? Само питам!

# 3
  • Ямбол
  • Мнения: 1 604
трета

# 4
  • Мнения: 899
Vanja77 Благодаря!!!
Ако някой има други идеи какво да се направи с трохи/останал кекс, нека сподели. Ще се възползвам от тази рецепта все пак
http://vkusotia.com/?s=recipes&p=recipe&rid=2049
А дали могат да се споят с нещо друго, освен мед? Само питам!

За спойка вместо мед може да се използва дулсе де лече (карамеленото мляко), сироп от агаве, кокосово масло (има много нежен аромат), кленов сироп.

# 5
# 6
  • Мнения: 9 108
Pure Adoration, а у нас спойката най се тачи, когато е с шоколад - разтопен шоколад, масло, сметана. Заедно или поединично.
Нарежи си кексовете на парчета и замрази, да ви втръсне сега. Размразявай по малко и прави близалки, сладкиши, чийзкейкове. Виж през подписа ми да не търся сега сладкиша на Ече - ще се получи страхотен, като споиш с мед трохите.
А за мариновата риба - утре (т.е. днес)  ще напиша; днес денят ми беше къс и не успях.

Дидка,   bouquet  bouquet

# 7
  • Мнения: 1 746
Относно мидите, да, първо се сваряват, после замразяват без черупките. Зимата са си супер. Обожавам ги. Тука от месец насам съм взела всяка седмица се тъпча с тях. Grinning

# 8
  • Мнения: 54
Umbra, пеп-40
Много ви благодаря.   bouquet

# 9
  • под тепетата
  • Мнения: 9 305
Пеп-4о, изрови ,моля те рецептата за топчетата от козунак, бисквити...Мисля, че ще и свърши работа на Pure Adoration. Тази година не ми остана козунак за любимите ми топчета.
 Маме, благодаря за темата !

# 10
  • Мнения: 1 252
Дайте изпитана рецепта за фалшива дроб сърма, моля. И друго питане - слагате ли домати? на дроб сармата?

# 11
  • Мнения: 11 607
 Naughty Naughty NaughtyВ козуначената тема съм сложила линк към тема - какво да правим с останалия козунак........От тази тема преди години бях правила тези топки - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=94679.msg11021213#msg11021213 - на мен не ми харесаха, но на децата се усладиха доста.........

Росе, аз домати не слагам в дроб сармата......

# 12
  • Мнения: 9 108
ето топчета от изсъхнал козунак и на пеполина, макар те всички да са идентични  ето и на венс сладките топки
Роси, аз също не слагам домати в дроб сарма
А рецепта - нарязваш си сварената месна част на ситни късчета (месо, воденички, дробчета) прибавяш ориза, подправка - джоджен,  печеш да набъбне, после заливка и готово

# 13
  • София
  • Мнения: 10 825
Дайте изпитана рецепта за фалшива дроб сърма, моля. И друго питане - слагате ли домати? на дроб сармата?

Домати не слагам на дроб сърмата. Фалшива какво ще рече, с месо вместо с дроб ли? Или нещо зеленчуково?

# 14
  • Бургас
  • Мнения: 380
а може ли рецептата за чийзкейка?

Общи условия

Активация на акаунт