когато прерирам за нещо хрупкаво
Шоки, мерси за подсказването за водата
май е точно това, тези дни не ми остава и кога да пия и май силно намалих количеството през деня
почнах да коригирам грешката
Пинки, трудно ми е да те разбера
само този режим помага да се постигне контрол върху желанието за сладко и тестено
защо отново цяла година прехвърча от тема в тема в този подфорум
какви са тези смени на диети?
само се изтощаваш психически така, за тялото то да не говорим
взймай се в ръце (ако не те е гнус ) и от тук да не си мръднала
сега като ти се накарах, да се върнем на темата
ако си решила да бъдеш сериозна, зарежи всички тези боклуци дето си взела и изкарай няколко чисти режимни седмици
и най-вече чети по темата, много
особено блога на Шоки и дадените от нея линкове за вредата от захарта във всичките и форми
явно ти трябва серизно надъхване на теория, за да можеш да приложиш всичко на практика
с 2 думи, прави като вегетата
като не издържат на ограниченията, отиват да гледат филми с насилия над животни по някакви измислени ферми и после нямат проблем да си рупат фуража
Лурдес , нося си от сготвените ми манджи в пласт. кутия
после ям храната студена - категорично отказвам да топля в пластмасата, а при мен има само МВ и никакви посуди
но след месец сменям местоположението по обяд и там ще си има оборудвана кухня, където ще мина на топла храна
ако има месо и готвени зеленчуци, не ми е студено после, даже и да ги ям студени
но ако ям само салата, после треперя цял ден - една мацка тук във форума веднъж го обясни от гл.т. на аюрведа, че е заради изстудяващите храни в салатата, зехтинът също изстудявал
докато свинското затопляло
имам на място и 3% КМ, за всеки случай ако много прегладнея, че тези дни имам доста работа и не мога да се мръдна по цял ден
и лешници нося в чантата
ама вече нямам желание да ги ям
Шоки, четох аз още снощи безумната статия за ВМНВХ рак във вечерния вестник
просто няма думи какви безумия пишат вече
най-лошото че, че със сигурност ще има хора, дето ще се вържат и кой знае до къде ще ги докарат тези официални "истини"
днес ще чета и Анн
...
но все пак тези рецепти поне за мен не са за всеки ден
повечето ги правя в дъъълги почивни дни, не като сега, когато нямам даже време да се обърна
сега готвя само в неделя, след голямото съботно пазаруване и то все лесни и бързи неща, които не искат такова планиране и усилия
Камелот, как правиш изварата?
аз правя понякога, с лимонов сок в млякото по една итал. рецепта за рикота
май може и със сода, ама не съм пробвала
какъв е твоят вариант?
хайде лек ви ден
отлитам