МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 61-ва ТЕМА

  • 118 579
  • 756
  •   1
Отговори
  • София/Варна
  • Мнения: 2 413
МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 61-ва ТЕМА








В него ще намерите, съвети на майсторите, съвети за козунаците, упътване и инструкции за работа с машините, и други.





РЕЦЕПТИ И СЪВЕТИ:







Каква машина за хляб да изберем - ТЕМА за дискусии





ЧЕТЕТЕ БЛОГОВЕТЕ И ЛИНКОВЕТЕ КЪМ ТОЗИ ПОСТ ПРЕДИ ДА ЗАДАДЕТЕ ВЪПРОС...
АКО НЕ СЕ ОРИЕНТИРАТЕ - ПИТАЙТЕ.
Peace

# 1
  • Мнения: 6 727
Благодаря за новата тема! Hug
В моя Кенууд не се овлажнява хляба след изпичане, винаги го вадя час след това. Peace

# 2
  • Перник
  • Мнения: 4 863
Благодаря за новата тема! И за да не е гол "запис", да споделя, че сутринта в 6:20 ч. извадих от машината хлябът, който трябва да е станал готов към 1:30. Беше влажен само отдолу, но го оставих на решетката над  котлона, на който си правих кафето (по технически причини в момента ползвам кубинска кафеварка) и след 15 минути беше като току що опечен.

# 3
  • Мнения: 3 020
И аз при вас.  Hug
А в моята и след 4 часа престояване, хлябът не се овлажнява.  Peace
Миналото лято си го печех във фурната в йенска тава, само месех 2 дози в машината. Засега още си го правя в пекарната.

# 4
  • София
  • Мнения: 2 920
 Aз пък, през зимата месех хляба с настолния миксер и също го изпичах във фурната. Обаче тогава работеше парното и всичко вървеше с ускорени темпове Wink. Сега пак тренирам с хлебопекарната, но другата седмица ще тествам замесване на козунаци с миксера и печене във фурната Peace.

# 5
  • София/Варна
  • Мнения: 2 413
Аз вече цял месец се каня да подхващам козунаците, но все не стигам до там Simple Smile

# 6
  • Мнения: 2 820
Благодаря за бързите отговори момичета и аз я сложих директно, сега очаквам резултата  Wink
Стана ли козунака?

Тези дни и аз ще замеся козунак в машината, но ще го пека във фурната.

# 7
  • По света и в нас.
  • Мнения: 3 568
Днес правих козунак беше направо уникален.Само ,че си го пекох в хлебопекарната.

# 8
  • София
  • Мнения: 2 920
Днес правих козунак беше направо уникален.Само ,че си го пекох в хлебопекарната.

Без снимки не се признава Simple Smile!

# 9
  • По света и в нас.
  • Мнения: 3 568
Днес правих козунак беше направо уникален.Само ,че си го пекох в хлебопекарната.

Без снимки не се признава Simple Smile!
Ами почнти го изядохме не остана материал за снимка,но следващия път обещавам да кача. Peace

# 10
  • Мнения: 5 622
Запис и от мен.
Аз вече открих сезона на козунаците, но втасването и печенето ги правя във фурната.

# 11
  • София
  • Мнения: 7 887
Аз пък ще чакам да натрупате и споделите опит и тогава ще открия сезона.  Laughing

# 12
  • София
  • Мнения: 1 873
Момичета, дайте рецепта за козунак, която е безотказна, моля ви! Нещо не успявам да ги докарам в моята пекарна, само да кажа, че спазвам стриктно всички съотношения, съставки, програма и - резултатът не е добър. Благодаря предварително!

# 13
  • София
  • Мнения: 7 887
Момичета, дайте рецепта за козунак, която е безотказна, моля ви! Нещо не успявам да ги докарам в моята пекарна, само да кажа, че спазвам стриктно всички съотношения, съставки, програма и - резултатът не е добър. Благодаря предварително!

Ами ако ни кажете какво не му е доброто на резултата, може пък на открием някакви грешки.

Според мен всички рецепти за козунаци стават. Между другото вече е открита и темата за козунаци тук в готварските.

# 14
  • Перник
  • Мнения: 4 863
Момичета, дайте рецепта за козунак, която е безотказна, моля ви! Нещо не успявам да ги докарам в моята пекарна, само да кажа, че спазвам стриктно всички съотношения, съставки, програма и - резултатът не е добър. Благодаря предварително!

Ами ако ни кажете какво не му е доброто на резултата, може пък на открием някакви грешки.

Според мен всички рецепти за козунаци стават. Между другото вече е открита и темата за козунаци тук в готварските.

Ами, не всички рецепти стават - аз правих една 3 пъти и все не се получаваше, докато накрая установих, че в нея има твърде много захар  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт