Ядете ли свински уши?- Тема 2

  • 6 360
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 22 036
Доли, от туршия слагам, но не е проблем и с варени. Те са по-скоро за декорация Simple Smile.

Трещи, и аз ги заливам със студена вода, но аз ползвам агнешки, а те се белят, като че ли по-лесно.

# 16
  • Мнения: 1 788
Тук продават един снакс - пържени свински кожички, осолени, имат и малко от сланината.
Хрупкави много.
Идеални са за бира. Не бива да се прекалява, но пък от време на време може.

# 17
  • гр.Пловдив
  • Мнения: 3 365
Тук продават един снакс - пържени свински кожички, осолени, имат и малко от сланината.
Хрупкави много.
Идеални са за бира. Не бива да се прекалява, но пък от време на време може.

Ехеее,това ще е голям деликатес Mr. Green

# 18
  • Sofia
  • Мнения: 26 458
Може лесно да се направи,като се изпържи свинска кожа. Гледала съм го в кулинарни предавания.

# 19
  • Мнения: 1 788
Не съм пробвала да го правя, възможно е и да стане.
Макар че не знам каква им е технологията - хрупкаво е, но не е твърдо, че да ти счупи зъбите.
Тежко е, щото има малко от сланината, но не е мазно като пържено.

# 20
  • Мнения: 4 186
Свинските уши ги сварявам с лук, чесън и зърна черен пипер, след това ги изпичам на скарата.

# 21
  • Мнения: 4 303
Свинските уши ги сварявам с лук, чесън и зърна черен пипер, след това ги изпичам на скарата.
Защо е нужно после печене на скара и не стават ли твърди?

# 22
  • Мнения: 22 036
Ами стават хрупкави, а и ароматът на скарата е супер Simple Smile.

# 23
  • Мнения: 4 186
Свинските уши ги сварявам с лук, чесън и зърна черен пипер, след това ги изпичам на скарата.
Защо е нужно после печене на скара и не стават ли твърди?

Не, не стават твърди. По тази рецепта най ми харесват. Купувала съм си готови, които са варени и с червен пипер, но не ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт