Чийзкейк?

  • 18 644
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
  • München, Deutschland
  • Мнения: 6 852
Merelenda, специално за тирамисуто, на мен също ми ставаше тежко с маскарпонето, но веднъж имах времето и го направих по оригиналната рецепта - с разбитите белтъци и жълтъците (аз ги темперирах). Вкусът нямаше нищо общо с това, което преди си мислех, че ям с маскарпоне и заквасена сметана... Казвам, в случай, че не си пробвала. Wink

# 16
  • Мнения: 11 757
Аааа, пробвала съм. Наистина е страхотно!
Ставаше въпрос да опитам Тирамису с Рикота, както правели в една част на Италия, не запомних коя. Ама няма да повторя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт