манджичка която ме връща в детството

  • 33 532
  • 96
  •   1
Отговори
# 90
  • Мнения: 2 266
Да,това е циганска баница,само,че аз понякога мажех филията с мас вместо с олио.Също толкова вкусно.

# 91
  • Мнения: 1 176
Ей,как ми напомни за тези филийки с мас.Много вкусни,особено,ако са запечени.Върна ме в студентските ми години.Колко такива филии сме изяли...

# 92
  • Мнения: 2 266
Ей,как ми напомни за тези филийки с мас.Много вкусни,особено,ако са запечени.Върна ме в студентските ми години.Колко такива филии сме изяли...
И ние хапвахме доста от тях през студентските години.

# 93
  • Мнения: 3 830
Брех, то имало такава тема вече... Rolling Eyes

# 94
  • Мнения: 1 176
Брех, то имало такава тема вече... Rolling Eyes
Важното е,че има интерес и към двете теми. Grinning

# 95
  • Мнения: 3 830
Брех, то имало такава тема вече... Rolling Eyes
Важното е,че има интерес и към двете теми. Grinning

 Peace

Сетих се сега за една лятна манджа, която приготвяше баба ми и после затваряше в буркани за зимнина.
Не знам точно рецептата, но имаше домати, чушки, лук и разни други. Беше много вкусна.
Като дойдеше зимата си отваряхме един буркан и в тигана с малко сол, сирене и яйце ставаше чудна манджичка само за 10 минути. Heart Eyes

# 96
  • Мнения: 364
ПЪРЖЕНА ТУРШИЯ
Запържва се нраязана туршия( домати, чушки и др. по-меки , но БЕЗ Моркови) до омекване. Досипва се сосче от туршията, след което, като заври се добавя брашно...до сгъстяване.
Докато да дочета рецептата и получих киселини  Confused
Иначе се присетих за киселите динчета и зимните круши в бабината туршия  Grinning
  Ние пържената туршия я правим по следния начин нарязваме зелените домати,и чушки запържваме догато омекнат слагаме сиренце и яйчица става раскошна. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт