Отговори
  • Мнения: 11 607
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА.

ЧАСТ 31

[Изображението е взето от тук.]



Питайте без да се притеснявате, но и споделяйте без да се притеснявате !

Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами и господа, които могат да допълнят нашите знания!

# 1
  • Мнения: 1 252
Да се наместя първа. Grinning
Мама Цоцоланка   bouquet

# 2
  • Мнения: 2 807
labrex копнах си и двете рецепти за орехов пай, но в тази на цецето така и не се изяснява колко точно е количеството на меда - когато го правиш какво количество мед слагаш и кога - от самото начало или когато пая се позапече? newsm78

# 3
# 4
  • Благоевград
  • Мнения: 2 868
Поздравления за новата тема   bouquet
Аз да попитам - имам един килограм домати и сега ще ги пюрирам и искам да ги сложа в тенджерче да правя доматен сос с чушки. Трябва ли към доматите да слагам вода или само самите домати са достатъчни?

# 5
  • Мнения: 1 252
Не , трябва да ги повариш, водата от доматите да изври.

# 6
  • Мнения: 27 524
имам един килограм домати и сега ще ги пюрирам и искам да ги сложа в тенджерче да правя доматен сос с чушки. Трябва ли към доматите да слагам вода или само самите домати са достатъчни?

Не. Режеш ги измити и необелени на половинки, настъргваш ги на едрото на рендето и слагаш в тигана с малко олио. Без вода.

# 7
  • Мнения: 5 001
имам един килограм домати и сега ще ги пюрирам и искам да ги сложа в тенджерче да правя доматен сос с чушки. Трябва ли към доматите да слагам вода или само самите домати са достатъчни?

Не. Режеш ги измити и необелени на половинки, настъргваш ги на едрото на рендето и слагаш в тигана с малко олио. Без вода.
Да вметна една добавчица  Hug
Ако олиото се сложи след като доматите се посгъстят и им изври водата(демек по към края) не пръска и не омазва печката.

# 8
  • Благоевград
  • Мнения: 2 868
Благодаря за съветите, момичета  Hug

# 9
  • Мнения: 759
В хладилника имам две кутии от маргарин пълни с домашно приготвен хайвер. Какво му подхожда за ядене - домат, лук, месо някакво?! От свеки е, аз не съм яла май от дете...

# 10
  • София
  • Мнения: 140
Имам малко въпросче-преди малко си купих връзка прекрасен пресен босилек, обаче нямам идея освен на пица, на какво друго е подходящо да се слага ????

# 11
  • Русе
  • Мнения: 11 922
Имам малко въпросче-преди малко си купих връзка прекрасен пресен босилек, обаче нямам идея освен на пица, на какво друго е подходящо да се слага ????
  Аз си пасирам босилек,орехи,зехтин смесвам го с настъргано сирене и заливам спагети или паста с него.

# 12
  • Мнения: 572
Аз босилек слагам на салата доматки със сиренце или моцарела.
Когато правим спагети с дом. сос пак слагам босилек.

Ммм май съм ви питала и преди, но не съм си записала: 1 ч.л суха мая на колко грама отговоря от тази на кубчета?
И още един въпрос имам: имаше мин. година една мн голяма тема за манджи с тиквички, рових досега в търсачката, но не я открих, помощ  Praynig

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 13:11 от Аея

# 13
  • София
  • Мнения: 140
Аея, Amberр голямо благодаря Hug
Ще го пасирам още довечера и в малко бурканче заминава в хладилника Mr. Green

# 14
  • София
  • Мнения: 1 762
Снощи, докато заспивах и си мислех, че трябва да ви питам нещо. Сега такъв спомен в главата ми няма. Помагайте, за какво исках да ви питам  Joy
Това вместо запис.
Поздрави на мамето за темата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт