Отговори
  • Мнения: 11 607
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА.

ЧАСТ 40

[Изображението е взето от тук.]



Питайте без да се притеснявате, но и споделяйте без да се притеснявате !

Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами и господа, които могат да допълнят нашите знания!

# 1
  • София
  • Мнения: 10 825
от кога си мечтая да кажа: пу, първа! Embarassed

# 2
  • Мнения: 9 118
браво, Чарита  Hug

Дидка, вълча или не, тази част, която остава отдолу е много вкусна  Peace лично аз бих минала и без мръвката в този случай  Flutter

# 3
# 4
  • Варна
  • Мнения: 52
Здравейте момичета,

Може ли някоя мама от Варна да ми каже от къде мога да си купя мечи лук ? /левурда или див чесъм май му казват/.
Чувала бях за това растение, но за първи път го опитах миналата година по Великден в Трявна и страшно много ми хареса. Всеки ден ходя до Колхозния, но никъде не съм видяла.
Ако някой може да помогне ще съм много благодарна   bouquet

# 5
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 419
Маме , благодаря ти за новата тема Hug!

# 6
  • Мнения: 1 862
пеп-4o   Crazy жал нямаш  Hug Страхотна погача!
Мама Цоцоланка , благодаря за новата тема   bouquet

# 7
  • Мнения: 2 808
Цоп и аз в новата тема  Laughing
Мамо Цоцоланке   bouquet

# 8
  • Русе/София
  • Мнения: 1 826
Мамо Цоце благодаря за темата.Пеп-4о тая погача ми събра очите. #Crazy

# 9
  • Мнения: 2 382
Не ми работи търсачката, а спешно ми трябва рецептата за тестото на пици Верди Praynig.

# 10
  • Мнения: 22 867
Не ми работи търсачката, а спешно ми трябва рецептата за тестото на пици Верди Praynig.

Заповядай!  bouquet

# 11
  • Мнения: 2 382
labrex , благодаря  bouquet  bouquet! Безценни сте, както винаги Hug!

# 12
  • София
  • Мнения: 10 825
Ще направя арабския сладкиш, за който писахме в предишната тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=193235.msg13313950#msg13313950. Чудя се за сметаната, с която се залива - дали да е подсладена разквасена сметана или да го направя с разбита течна сладка сметана. Какво ще ме посъветвате?

# 13
  • Мнения: 1 753
Цитат
Be Light , сладкиша не бухва много, затова и често го използвам за блатове на торти. За заливката - на водна баня ли разтопи натуралният шоколад?Да не се е пресякъл?То заливката може и само от разтопен натурален шоколад с лъжица олио за гланц да се направи, но досега не ми се е случвало да ми се "развали" при прибавяне на течен шоколад .Не знам защо така ти се е получило, съжалявам, че не е станал

Аелис, благодаря за отговора, незнам и аз защо не се получи, вече ме съмнява самия шоколад нещо, повече захар ли има какво...е ще правя втори опит някой път и тогава се надявам да стане, щом ти не намираш грешка и основателна причина, вероятно е от продуктите.

И още нещо да те питам, понеже спомена, че като блат го ползваш за торти /прекрасна идея/, като един ли или го режеш на два? Предполагам, че печеш няколко такива и ги редиш, само за уточнение, че в тортите не съм спец.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 13:28 от Be Light

# 14
  • Мнения: 428
Благодаря,че ви има  Hug

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт