10 палачинки (както си ги правите), пресен колбас, кашкавал, лютеница, стерилизирани краставички, майонеза.
Колбаса, кашкавала и краставичките се настъргват или се накълцват с блендер. Първата палачинка мажа с майонеза и поръсвам с настърган кашкавал, отгоре слагам друга палачинка и този път мажа с лютеница и поръсвам с настърган колбас, третата палачинка мажа пак с майонеза и слагам краставички. Всичко това повтарям 3 пъти, а последната палачинка мажа с майонеза и поръсвам с кашкавал. Отгоре винаги украсявам с варено яйце и маслини + каквото друго се сетя в момента. Моят съвет е да се маже по-обилно с майонеза и лютеница и да се остави тортата да престои в хладилник половин ден за да се смесят вкусовете - става страхотна. Опитайте!
И аз много я уважавам палачинковата торта, само че слагам и риба тон или риба Перла
Az slegam i pe4eni 4u6ki na lenti4ki,a sa6to i s kemwi6 stava