Въпроси и отговори за хиперинсулинемията! Тема 14

  • 57 322
  • 755
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 11 767
Нова тема

 Стара тема

# 1
  • Мнения: 1 414
Включвам се да не ви изгубя и се връщам да чета.

# 2
  • Мнения: 68 658
Извенете, че се намесвам...но надзърнах в темата и видях, че някой страдаше за мусаката....мусака става перфектна с тиквички и/или патладжани, вместо картофите. Всичко друго се прави като на редовната мусака, вкл. и заливката. Може и с кашкавал да се покрие, вместо заливка...Много е вкусно, опитайте Peace
Приятен ден желая! Grinning

# 3
  • Мнения: 123
Извенете, че се намесвам...но надзърнах в темата и видях, че някой страдаше за мусаката....мусака става перфектна с тиквички и/или патладжани, вместо картофите. Всичко друго се прави като на редовната мусака, вкл. и заливката. Може и с кашкавал да се покрие, вместо заливка...Много е вкусно, опитайте Peace
Приятен ден желая! Grinning
Аз бях.. Grinning Обожавам мусака !  Laughing А в заливката нали се слага брашно... и се чудех как да я направя...

# 4
  • Мнения: 68 658
Ами аз не слагам....джуркам кисело мляко и яйца...някой път даже без заливка, като бързам, или само кашкавал отгоре...
Аз също я обожавам...с патладжани става по-близка до редовната, но те съдържат и повечко нишесте все пак, докато тиквичките са по-воднисти...но като се сложи каймица, става вкусно Wink

# 5
  • Мнения: 123
Ще се пробва задължително,мерси Simple Smile А по принцип какво брашно използвате ?

# 6
  • София
  • Мнения: 11 767
то пък от една лъжица брашно Simple Smile може и с царевично нишесте да се замести, имаше рецепти в Дюкан темите. За ИР най-големият враг е глюкозо-фруктозен сироп, който за съжаление е навсякъде...

# 7
  • Мнения: 123
то пък от една лъжица брашно Simple Smile може и с царевично нишесте да се замести, имаше рецепти в Дюкан темите. За ИР най-големият враг е глюкозо-фруктозен сироп, който за съжаление е навсякъде...
Мхмм понеже обмислях да взема брашно от лимец примерно или нещо от сорта,та за това исках да знам кое е по-подходящо Simple Smile

# 8
  • Мнения: 68 658
Ще се пробва задължително,мерси Simple Smile А по принцип какво брашно използвате ?

Не ползвам брашно, храня се НВ ВМ Laughing Дълго време следях темата за ВМНВ хранене, вече не, но си го практикувам.

Всеки въглехидрат вдига кръвната захар...дали захар в чист вид, или сладък плод..механизма на действие е един и същ..

# 9
  • Мнения: 123
Добре,а когато готвиш и трябва да се направи някакъв вид застройка...Примерно тези дни искам да направя тиквени кюфтенца във фурната,но във тях се слага брашно... как да ги направя Simple Smile

# 10
  • София
  • Мнения: 2 686
Момичета, моля за съвет. След доста месеци без никакви странични ефекти от Глюкофажа, в крайна сметка се сдобих с разстройство. Не е да ме мъчи постоянно през целия ден, като истинска диария, но когато ходя сутрин, е направо като водичка всеки път. Принципно не ми пречи този ефект, но се замислих дали не е кофти за организма като цяло, и за чревния тракт. Необходимо ли е да взимам нещо по този повод, като добавка, за да са по-нормални нещата? В дългосрочен план може ли да повлияе зле? Благодаря ви!

# 11
  • София
  • Мнения: 11 767
можеш да пробваш с пробиотици.

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 11:29 от Мацето

# 12
  • Мнения: 68 658
Добре,а когато готвиш и трябва да се направи някакъв вид застройка...Примерно тези дни искам да направя тиквени кюфтенца във фурната,но във тях се слага брашно... как да ги направя Simple Smile

sas sirene samo dali niama da se sgasti...

# 13
  • Мнения: 123
Кюфтетата,може и да станат само със сирене ,но когато готвя се чудя какво брашно да ползвам...  Thinking

# 14
  • Мнения: 1 414
Кюфтетата,може и да станат само със сирене ,но когато готвя се чудя какво брашно да ползвам...  Thinking

С пълнозърнесто  Peace

Общи условия

Активация на акаунт